Αγουρίδες

Το Μέγαρο Μαξίμου. Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ.

Την άποψη, λέει, ότι η ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ δεν είναι πλέον κρίσιμης σημασίας για την ανάκαμψη, εξέφρασε σε συνέντευξή του στο CNBC ο Αλέξης. Ηθελα βέβαια να θυμίσω στον αγαπητό πρωθυπουργό ότι και η αλεπού όταν δεν τα φτάνει τα σταφύλια λέει ότι είναι αγουρίδες.

• Δεν ενημερώθηκαν ακόμα;

Eρευνα της ΔιαΝΕΟσις για τη φτώχεια και την οικονομική ανισότητα στην Ελλάδα διαπιστώνει ότι περίπου 700.000 άτομα, που πριν από την κρίση ανήκαν στη μεσαία τάξη, πλέον είναι αντιμέτωποι με τη φτώχεια, ως απόρροια της εισοδηματικής ανισότητας.

Μα καλά, όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν ενημερώθηκαν ότι ήρθε η ανάπτυξη; Δεν έτυχε να ακούσουν τον Αλέξη, έστω τον Ευκλείδη; Ας διαβάσουν λίγο την «Αυγή» για να μην ταλαιπωρούνται άδικα.

• Oμολογίες

Στο παλιό δημαρχείο Υμηττού εισέβαλε το βράδυ της Τρίτης ομάδα αναρχικών, λίγο πριν από την έναρξη εκδήλωσης της Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας και Ο.Μ. Δάφνης-Υμηττού του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον Γιάννη Δραγασάκη. Οι αναρχικοί σήκωσαν πανό και πέταξαν φυλλάδια και έφυγαν.

Αμέσως μετά την αποχώρηση των αντιεξουσιαστών, ο κ. Δραγασάκης ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους κατοίκους για την ψυχραιμία τους, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δικά μας παιδιά είναι και αυτά»(!!!). Καλό είναι να λέγονται αλήθειες καμιά φορά.

• Προεδρικά τουίτς

Το σύνθημα το οποίο είχε κυριαρχήσει κατά τη διάρκεια της περυσινής προεκλογικής περιόδου «Make America Great Again» ανήρτησε στο λογαριασμό του στο τουίτερ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *