Αγριος φόνος νεαρής γυναίκας συριακής καταγωγής στην Πάφο

To σπίτι στην Πάφο όπου διέμενε η τραγική μητέρα πέντε παιδιών από τη Συρία, η οποία φέρεται να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της (Φωτογραφία: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ).

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Νεαρή γυναίκα Συριακής καταγωγής μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας θανάσιμα τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Πάφου όπου άφησε την τελευταία της πνοή, έχοντας μαχαιρωθεί από τον σύζυγο της, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Αστυνομίας.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στο σπίτι που διαμένει η οικογένεια των αλλοδαπών, στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής Πάφου, για λόγους που εξετάζει η Αστυνομία. Το θύμα, ηλικίας 31 ετών, εντοπίσθηκε στο κρεββάτι της μαχαιρωμένη με σοβαρά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της. Η νεαρή γυναίκα, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε λίγη ώρα αργότερα την τελευταία της πνοή.

Για τον φόνο της νεαρής γυναίκας η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης του 40χρονου εν διαστάσει συζύγου της, επίσης αραβικής καταγωγής, ο οποίος και καταζητείται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σύζυγος της γυναίκας είχε καταγγελθεί κατ΄ επανάληψη στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ είχε εκδοθεί και δικαστικό διάταγμα για μη προσέγγιση του στον χώρο διαμονής της συζύγου. Μέχρι στιγμής το εν λόγω άτομο δεν έχει εντοπισθεί.

Το τραγικό συμβάν είχαν καταγγείλει στην Αστυνομία περίοικοι, που αντιλήφθηκαν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει από τις φωνές που ακούγονταν από την κατοικία της άτυχης γυναίκας. Στη σκηνή κλήθηκε και ιατροδικαστής για αυτοψία.

Οπως προκύπτει από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, το άγριο φονικό διαπράχθηκε χθες βράδυ ή τα ξημερώματα.

Από την οικία απουσίαζαν τα παιδιά, τα οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες, απομακρύνθηκαν από το σπίτι από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια βρισκόταν υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας ενώ την άτυχη 31χρονη εντόπισε δολοφονημένη, λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available