Αιφνίδιος θάνατος του αντιπροέδρου της AHEPA HJ Ψυχικού

Η καρδιά του Βασίλειου Παγώνη τον πρόδωσε στα 47 του χρόνια. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση του Παναγιώτη Ριζόπουλου, προέδρου της AHEPA HJ Ψυχικού

ΑΘΗΝΑ. Ο αντιπρόεδρος του τμήματος AHEPA HJ – 40 Ψυχικού «Αγία Φιλοθέη» Βασίλειος Παγώνης έσβησε μόλις στα 47 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς. Ο αιφνίδιος θάνατος σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά του και σε όσους τον ήξεραν, καθώς ήταν ένας δραστήριος νέος άνθρωπος, δημιουργικός και κοινωνικός.

Με οδύνη το Διοικητικό Συμβούλιο του τμήματος AHEPA HJ – 40 Ψυχικού «Αγία Φιλοθέη», ιδρυτικό μέλος του οποίου υπήρξε ο εκδημήσας, αλλά και στενός φίλος με όλα τα μέλη αποφάσισε:

Να υποβληθούν συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην Εξόδιο Ακολουθία και την ταφή του, να κατατεθεί στέφανος επί της σορού του και να θεσμοθετηθεί ετήσιο χρηματικό έπαθλο «Αντιπροέδρου Βασιλείου Παγώνη» σε αριστούχο μαθητή Δημόσιου Σχολείου, του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Επίσης, μέσω του «Εθνικού Κήρυκα» ο πρόεδρος Παναγιώτης Δ. Ριζόπουλος και ο γραμματέας Δρ. Διονύσιος Τόμπρος εκπροσωπώντας το ΔΣ εύχονται ολόψυχα την «εξ Υψους παρηγορίαν» αλλά και προς τον μεταστάντα φίλο και αδελφό τους, να έχει γαία ελαφρά και η μνήμη του να είναι αιώνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available