Κολυμβήτρια των ΗΠΑ κατηγορεί πρώην προπονητή της για σεξουαλική κακοποίηση (βίντεο)

Η Ariana Kukors (AP Photo/Mark Lennihan)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο κολυμβήτρια, Ariana Kukors, σε μία συνέντευξη έντονα συναισθηματική, είπε πως ο πρώην προπονητής της «έκλεψε πάρα πολλά» από την ίδια την δεκαετία κατά την οποία η ίδια ισχυρίζεται πως την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικη.

Η Kukors, 28 ετών σήμερα, ανέφερε στο Associated Press ότι δεν μπορεί να πάρει το χρόνο πίσω αλλά μπορεί να μιλήσει ανοιχτά για ό,τι συνέβη ώστε άλλοι να αναγνωρίσουν τα σημάδια ανθρώπων που έχουν στόχο να κακοποιήσουν άλλους ή για κάποια άλλη παρόμοια έκνομη πράξη.

«Αν σώσω ένα άτομο που αυτή τη στιγμή το εκμεταλλεύονται. Αν έχω διάλογο με ένα γονιό για κάτι που πιστευούν πως είναι ανησυχητικό με το παιδί τους και τον προπονητή του. Αν μπορώ να το κάνω αυτό, το αξίζει, όσο επώδυνο και αν είναι», δήλωσε η Kukors με δάκρια στα μάτια.

Η Kukors ισχυρίζεται πως ο Sean Hutchison, που άρχισε να την προπονεί σε μία ομάδα κολύμβησης κοντά στο Σιάτλ, άρχισε να της μιλάει διαφορετικά όταν ήταν 13 και την κακοποίησε όταν ήταν 16. Ακόμη, είπε στις Αρχές, ότι ο ίδιος την τράβηξε χιλιάδες φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο όταν ήταν ανήλικη.

Ο Hutchison, 46 ετών, πρώην βοηθός προπονητή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και δεν έχει κατηγορηθεί για κάποιο εκγλημα. Ομοσπονδιακοί και τοπικοί ερευνητές έψαξαν το διαμέρισμά του στο Σιάτλ για υπολογιστές και άλλες συσκευές.

Email στο δικηγόρο του Hutchison, από το ΑΡ, δεν έλαβε απάντηση τη Δευτέρα.

«Ποτέ δεν κακοποίησα την Ariana Kukors ή έκανα κάτι μαζί τους που δεν ήταν συναινετικό», ανέφερε σε δήλωσή του την περασμένη εβδομάδα. «Αρνούμαι απόλυτα πως είχα οποιαδήποτε σεξουαλική ή ρομαντική σχέση μαζί της πριν να είναι αρκετά μεγάλη ώστε νόμιμα να λάβει αυτές τις αποφάσεις για τον εαυτό της. Πριν από αυτό, δεν έκανε τίποτε για την ‘εκμεταλλευτώ’».

Ο Hutchison είπε πως οι δύο τους είχαν σχέση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, όταν αυτή ήταν 23 και αυτός 41.

Η Kukors, παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2009 στα 200 μέτρα μικρή ατομική που ήρθε 5η στο ίδιο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς του 2012, «απάντησε» τη Δευτέρα πως κάποιος που άρχισε να διαμορφώνει μία σχέση μαζί της όταν ήταν 13 δεν μπορεί να πει πως ήταν συναινετικό.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available