Ανθρωποκυνηγητό για τον ληστή του Mall της Πάφου

Φωτογραφίες του δράστη της ένοπλης ληστείας σε ανταλλακτήριο στην Πάφο, δημοσιοποίησε η Αστυνομία Πάφου. Οι φωτογραφίες είναι παρμένες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο έχει ήδη τεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα).  Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη ένοπλης ληστείας με λεία 7.500 χιλ. ευρώ από  ανταλλακτήριο χρημάτων που βρίσκεται στο ισόγειο του πολυκαταστήματος Mall στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης που δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπο του και σύμφωνα με την περιγραφή φορούσε αθλητικό καπέλο και γυαλιά ηλίου μετέβη στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του πολυκαταστήματος όπου βρίσκεται το ανταλλακτήριο χρημάτων.

Ακολούθως υπό την απειλή πιστολιού που έβγαλε από την τσάντα που κρατούσε ζήτησε από την υπάλληλο του ανταλλακτηρίου τα χρήματα που βρίσκονταν στα ταμεία.

Κατά την τελική καταμέτρηση διαφάνηκε ότι αυτά ανέρχονται περίπου στις 7.500 χιλ. ευρώ.

Ο δράστης ζήτησε από την υπάλληλο στην αγγλική γλώσσα  να καθίσει στην γωνιά του καταστήματος στο έδαφος και να μην μετακινηθεί και στην συνέχεια απέσπασε τα χρήματα από τα ταμεία και τράπηκε σε φυγή.

Στην περιοχή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επεκτάθηκαν και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που διαθέτει το κτίριο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης ο δράστης φορούσε κοντό παντελόνι και μαύρη μπλούζα φαίνεται να βγαίνει από το κατάστημα πεζός και να απομακρύνεται τρέχοντας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available