Ανοιχτοί λογαριασμοί στο ΓΣΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε ο πρώτος προημιτελικός αγώνας ΑΕΚ – Ερμής που έγινε στο ΓΣΖ, καθώς οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Πλέον, η πρόκριση στην ημιτελική φάση θα ξεκαθαρίσει στον επαναληπτικό στο Αμμόχωστος, που θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου.

Η αναμέτρηση ήταν πολύ μέτρια σε θέαμα και ποιότητα, με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερη βαρύτητα στην αμυντική διάταξη και στο να μην δεχθούν γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλο το πρώτο μέρος δημιουργήθηκε μόνο μια καλή φάση, με τον Μοράν στο 25’ να κάνει δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και τον Εσκαλόνα να μπλοκάρει.

Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστα περισσότερες στην επανάληψη. Ουσιαστικά η καλύτερη φάση έγινε στο 77’ όταν ο Εγγλέζου με πολύ καλό κτύπημα φάουλ, υποχρέωσε τον Αραμπατζή σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.

ΑΕΚ (Φλώρος Νικολάου): Εσκαλόνα, Λόπες, Εγγλέζου, Μουρίγιο, Καταλά, Σκοπελίτης, Γκριν, Τομάς, Μάτσι (46’ Κάστρο), Παύλου (88’ Μέρτακκας), Μυτίδης.

ΕΡΜΗΣ (Νίκος Παναγιώτου): Αραμπατζής, Ζάρκοβιτς, Ντε Πίνα, Μαχράτζε, Τσίνα, Μπέμπα (46’ Ταραλίδης), Παουλίνιο, Αλίμι, Ταγκμπατζούμι (60’ Οκκάς), Μοράν, Ενρίκε (70’ Μανού).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available