Απαντάει με μηνύσεις ο Ολυμπιακός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ένα στιγμιότυπο έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. (φωτογραφία Ευρωκίνηση)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα αφήσει αναπάντητα τα όσα έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας της με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να προσφύγουν στην δικαιοσύνη καθώς όπως ανέφεραν κατά την άφιξη της ομάδα τους στην Τούμπα δεν εμποδίστηκε μόνο η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια, αλλά και αυτή των παικτών και των άλλων μελών της αποστολής.

Στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια, όπως καταγγέλουν από τον Ολυμπιακό υπήρχε πλήθος κόσμου που προπηλάκισε τα μέλη της αποστολής ενώ υπήρχαν άτομα τα οποία δεν έφεραν πάνω τους διαπιστεύσεις. Μάλιστα οι Πειραιώτες έχουν ήδη ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό.

Στον Ολυμπιακό έλεγαν ότι στο ματς του πρώτου γύρου στο Φάληρο η φιλοξενία προς τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ ήταν άψογη και ο Γιώργος Σαββίδης είχε μπει στα αποδυτήρια χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available