Απεβίωσε η Nancy Sinatra Sr. πρώτη σύζυγος του Frank Sinatra, στα 101 της χρόνια

Ο Frank Sinatra και η Nancy το 1946 (AP Photo/File)

Η Nancy Sinatra Sr., ο παιδικός έρωτας του Frank Sinatra, η οποία έγινε και η πρώτη συζύγος -από τις 4 που είχε συνολικά- και μητέρα τριών παιδιών του, απεβίωσε στα 101 της χρόνια.

Η κόρη της Nancy Sinatra Jr. έκανε σχετικό tweet ενώ επίσης στο διαδίκτυο πληροφορούσε ότι η μητέρα της έφυγε από την ζωή στις 6:02 μ.μ. την Παρασκευή, 13 Ιουλίου. Δεν ανέφερε τον τόπο θανάτου. «Ηταν μία ευλογία και το φως της ζωή μου», έγραψε η κόρη της .

Η Nancy Barbato και ο Frank Sinatra ήταν μαζί από έφηβοι και παντρεύτηκαν στην καθολική εκκλησία Our Lady of Sorrows στο Jersey City της Νέας Ιερσέης στις 4 Φεβρουαρίου του 1939, λίγο πριν η καριέρα του τραγουδιστή «απογειωθεί».

Ο Frank Sinatra και η Nancy το 1946 (AP Photo/File)

Κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων του γάμου τους ζούσαν σε ένα μέτριο διαμέρισμα στο Jersey City, όπου γεννήθηκαν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους. Η Nancy κάποια στιγμή εργάστηκε ως γραμματέας ενώ ο Frank έγραφε τραγούδια.

Αφού ωστόσο έγινε αστέρας της μουσικής σκηνής την δεκαετία του ’40 το ζευγάρι μετακόμισε στο Λος Αντζελες, όπου ο Frank έγινε και αστέρας και γνωστός για τις κατακτήσεις του στο γυνακείο φύλο.

Τελικά η Nancy άφησε τον Frank μετά από μία σχέση που είχε αυτός με την ηθοποιό Ava Gardner, η οποία κατέστη δημόσια είδηση. Εβδομάδες αφού το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 1951 ο Frank παντρεύτηκε την Gardner, ενώ η Nancy μεγάλωσε τα τρία παιδιά τους: Nancy, Frank Jr. και Tina.

Η Nancy Sinatra αφιέρωσε την δική της ζωή στην οικογένεια και πολλούς φίλους διασημότητες, αποσυρόμενη από το προσκήνιο. Δεν έζησε περισσότερο μόνο από τον σύζυγό της, ο οποίος πέθανε το 1998, αλλά και από τον γιο της, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2016.

Με τον Frank διατήρησε καλές σχέσεις, με τον ίδιο να λέγεται ότι της ζητούσε ανά τα χρόνια να του φτιάχνει ζυμαρικά και άλλα ιταλικά φαγητά, για τα οποία ήταν γνωστή ως ειδική. Η Nancy δεν ξαναπαντρεύτηκε.

Η Nancy Sinatra Sr. το 1950 στο δικαστήριο για το διαζύγιό της (AP Photo/Harold Filan, File)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available