Απεβίωσε ο ομογενής Σωτήριος Λαμπρόπουλος

O Σωτήριος Λαμπρόπουλος. Φωτογραφία παραχώρηση της οικογένειάς του.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Σωτήριος Λαμπρόπουλος, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της «Athena Car Service» με έδρα την Αστόρια δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος τα παιδιά του Δήμητρα Λαμπροπούλου και Ιωάννη Τακτικό, Μιχαήλ Λαμπρόπουλο, Σταύρο και Lauren Λαμπροπούλου, την μητέρα των παιδιών του Αικατερίνη Λαμπροπούλου, τα εγγόνια Ιωάννα και Αικατερίνη Αποστόλου, Αικατερίνη Λαμπροπούλου και τα αδέλφια Θεόφιλο Λαμπρόπουλο και Σοφία Ρουμπάκα, τα ανίψια, τα εξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους.

Η σορός του την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, από τις 4-8.00 μ.μ. θα εκτεθεί σε προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Αντωνόπουλος στο Ντίτμαρς.

Γεννήθηκε στην Πάτρα προ 73 ετών, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 1986 ήρθε στις ΗΠΑ μετά προσκλήσεως του αδελφού του Θεόφιλου.Τα δύο πρώτα χρόνια διέμεινε στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Το 1988 μετακόμισε στο Χιούστον και έναν χρόνο μετά ήρθε στη Νέα Υόρκη.

Εργάστηκε ως οδηγός, απέκτησε το δικό του ταξί και το 1994 αξιώθηκε να αγοράσει το «Athena Car Service». Την εποχή εκείνη είχε επτά αυτοκίνητα, ενώ σήμερα εν έτει 2017 ο στόλος του υπερβαίνει τα 60.

Μεγάλωσε τα παιδιά του με την αγάπη για την Ελλάδα. Σπούδασαν στα καλύτερα πανεπιστήμια και τα δύο μεγαλύτερα, η Δήμητρα και ο Μιχάλης, διαμένουν στην Ελλάδα.

Ο εκλιπών διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα του. Ηταν Ελληνας με κεφαλαίο, εργασιομανής και ό,τι έκανε το έκανε με μεράκι και αφοσίωση. Λάτρευε την Αστόρια και την Ομογένεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *