Αρραβώνες της Δήμητρας Καυκά

Αναμνηστική φωτογραφία από τους αρραβώνες της Δήμητρας Καυκά. Από αριστερά διακρίνονται η μητέρα της νύμφης, η Λίντα Καυκά, o Eric Lambright, η μνηστή του Δήμητρα, η αδελφή της, Κατερίνα και ο Βασίλειος Καυκάς, πατέρας της νύμφης. Φωτογραφία Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος

Εγιναν το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου, στην πόλη Αντόβερ της Μασαχουσέτης, οι αρραβώνες της Δήμητρας Καυκά και του Eric Lambright από την Savannah της Τζόρτζια. Την εκδήλωση διοργάνωσε η αδελφή της νύμφης, Κατερίνα. Οι παρευρεθέντες ευχήθηκαν εγκάρδια στο ευτυχές ζεύγος Δήμητρας και Eric κάθε ευτυχία και επιτυχία στη ζωή τους και να έλθει η ώρα η καλή του γάμου τους.

Ημερομηνία του γάμου έχει ορισθεί η Κυριακή 13η Οκτωβρίου 2019, στην Savannah της Τζόρτζια. Πάνω, αναμνηστική φωτογραφία από την εκδήλωση του αρραβώνα. Κάτω, από αριστερά, διακρίνονται η μητέρα της νύμφης, Λίντα Καυκά, o Eric Lambright, η μνηστή του Δήμητρα, η αδελφή της Κατερίνα και ο Βασίλειος Καυκάς, πατέρας της νύμφης.

Εγιναν το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου, στην πόλη Αντόβερ της Μασαχουσέτης, οι αρραβώνες της Δήμητρας Καυκά και του Eric Lambright από την Savannah της Τζόρτζια. Την εκδήλωση διοργάνωσε η αδελφή της νύμφης, Κατερίνα.
Οι παρευρεθέντες ευχήθηκαν εγκάρδια στο ευτυχές ζεύγος Δήμητρας και Eric κάθε ευτυχία και επιτυχία στη ζωή τους και να έλθει η ώρα η καλή του γάμου τους. Ημερομηνία του γάμου έχει ορισθεί η Κυριακή 13η Οκτωβρίου 2019, στην Savannah της Τζόρτζια.
Φωτογραφία Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available