Αναστάτωση από ατύχημα στην Αστόρια – Τραυματίστηκε μία γυναίκα (βίντεο & φωτογραφίες)

Φωτογραφία: «Ε.Κ»/Ματίνα Δεμελή.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αναστάτωση προκλήθηκε στην Αστόρια το βράδυ του Σαββάτου καθώς μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν λιποθύμησε και πέφτοντας εγκλωβίστηκε σε σιδερένιο κιγκλίδωμα που ήταν τοποθετημένο στο πεζοδρόμιο.

Ηταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ όταν ένα ζευγάρι περπατούσε στη λεωφόρο Ντίτμαρς. Ξαφνικά, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε. Ο συνοδός της με τη βοήθεια μιας άλλης γυναίκας που περνούσε από δίπλα τους την σήκωσαν.

Το ζευγάρι προχώρησε λίγα μέτρα. Στη γωνία των δρόμων Ντίτμαρς και 33 δρόμους η γυναίκα ακούμπησε σε έναν στύλο όσο ο συνοδός της προσπαθούσε να της φορέσει το παπούτσι της.

Βίντεο: «Ε.Κ.»/Ματίνα Δεμελή

Ομως έχασε πάλι τις αισθήσεις της και μαζί με το σιδερένιο κάγκελο έπεσε στον δρόμο. Περαστικοί, πελάτες που καθόντουσαν στο ζαχαροπλαστείο «Λευκός Πύργος» έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Αμέσως κάλεσαν το 911 ενώ παράλληλα έριχναν νερό στο πρόσωπιο της γυναίκας. Μετά από πέντε λεπτά δύο ασθενοφόρα και δύο πυροσβεστικά οχήματα κατέφθασαν στο σημείο και έκλεισαν τον δρόμο για να παραλάβουν την γυναίκα και να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Φωτογραφία: «Ε.Κ»/Ματίνα Δεμελή.
Φωτογραφία: «Ε.Κ»/Ματίνα Δεμελή.
Φωτογραφία: «Ε.Κ»/Ματίνα Δεμελή.
Φωτογραφία: «Ε.Κ»/Ματίνα Δεμελή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available