Αυλαία στο Παιδικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ με… 1.000 θεατές

Οπως το 2017, το 2018 αλλά και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στους ημιτελικούς και τελικούς του Παιδικού και Εφηβικού, οι εξέδρες θα είναι γεμάτες με τον Σπύρο Βαγγελάτο να περιμένει... 1.000 ομογενείς.

Μία ακόμα μπασκετική σεζόν για το Παιδικό Πρωτάθλημα της Αρχιεπισκοπής φτάνει στο τέλος της. Το Σαββατοκύριακο (9-10 Μαρτίου) έχουμε τους ημιτελικούς και τελικούς για τις μικρές κατηγορίες σε αγόρια (B2, B3) και σε κορίτσια (G2, G3) με το ενδιαφέρον να είναι στα ύψη. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στο κλειστό του St. John’s Prep High School στην Αστόρια οι άνθρωποι της Επιτροπής περιμένουν πάνω από 1.000 ανθρώπους για να δουν ημιτελικούς και τελικούς!

Ενα απίστευτο νούμερο που όμως δείχνει και την αγάπη αλλά και δίψα των ομογενών να δουν Ελληνόπουλα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πάντα όμως μέσα σε φιλικό πνεύμα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Πρωτάθλημα εδώ και πολλά χρόνια.

Τα παιδιά είναι πρώτα φίλοι μεταξύ τους και απλά… χωρίζουν για όσο διαρκεί ο αγώνας και μετά ξανά μαζί παρέα και δυνατή φιλία.
«Μετά από 715 παιχνίδια στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος φτάσαμε στις δύο τελευταίες εβδομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε τους ημιτελικούς και τους τελικούς στις μικρές κατηγορίες -ηλικίες 9-10 και 11-12 ετών- και το επόμενο Σαββατοκύριακο (16-17 Μαρτίου) θα έχουμε τους τελικούς στις μεγαλύτερες κατηγορίες (ηλικίες 13-17)», είπε αρχικά ο Διευθυντής της Επιτροπής που «τρέχει» το μπασκετικό πρόγραμμα της Αρχιεπισκοπής, Σπύρος Βαγγελάτος και συνέχισε λέγοντας πως «στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στο St. John’s Prep στην Αστόρια περιμένουμε περισσότερους από 1.000 ανθρώπους να έρθουν. Αυτό μάς δίνει μεγάλη ικανοποίηση αλλά μας γεμίζει και ευθύνη όχι μόνο για ανάλογη αλλά και για καλύτερη συνέχεια. Από την αρχή του πρωταθλήματος έχω δει πάρα πολλές δεκάδες παιχνίδια, και όλες τις ομάδες. Οφείλω να πω πως όλες είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και νομίζω ότι θα έχουμε συναρπαστικά παιχνίδια σε όλους τους ημιτελικούς και δη στους τελικούς. Αρχή με τα παιδιά των Β2, Β3, G2, G3 κατηγορίες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Προσωπικά αλλά και εκ μέρους της Επιτροπής θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες που έφτασαν μέχρι τα τελικά, αλλά και στις ομάδες που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μέσα από τα γήπεδα και με την εμπειρία που έχουμε, οφείλω να παραδεχθώ ότι έχουμε πολύ καλό υλικό και πολύ καλές ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, μεγαλύτεροι και πιο δυνατοί. Επίσης συγχαρητήρια και στους προπονητές που δίνουν πολλές από τις οικογενειακές, επαγγελματικές αλλά κι ώρες ξεκούρασής τους για τις προπονήσεις και τους αγώνες. Κι εδώ θέλω να τονίσω -για μία ακόμα φορά- πως οι προπονητές δουλεύουν αφιλοκερδώς για το πρόγραμμα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών και τελικών σε αγόρια και κορίτσια σε όλες τις κατηγορίες:
Σάββατο 9 Μαρτίου
11.00am: Αγιος Δημήτριος Αστόρια G2 – Αγιος Νικόλαος Φλάσινγκ G2
12.00 Μ: Αγιος Παύλος Χάμστεντ G2 – Αρχάγγελος Μιχαήλ Πορτ Ουάσιγκτον G2
1.00 pm: Τίμιος Σταυρός Γουαϊτστόουν B2 – Αρχάγγελος Μιχαήλ Πορτ Ουάσιγκτον B2
2.00 pm: Αγιος Νικόλος Φλάσινγκ B2 «κόκκινο» – Αγιος Νικόλος Φλάσινγκ «μπλε» B2
3.00 pm: Κοίμηση Θεοτόκου G3 – Αρχάγγελος Μιχαήλ Πορτ Ουάσιγκτον G3
4.15 pm: Αγιος Δημήτριος Αστόρια G3 – Τίμιος Σταυρός Γουαϊτστόουν G3
5.30 pm: Κοίμηση Θεοτόκου B3 – Αγιος Νικόλαος Φλάσινγκ B3
6.45 pm: Τίμιος Σταυρός Μπρούκλιν B3 – Αρχάγγελος Μιχαήλ Πορτ Ουάσιγκτον B3

Κυριακή 10 Μαρτίου
2.00 pm: Τελικοί G2 κατηγορία
3.30 pm: Τελικοί B2 κατηγορία
5.00 pm: Τελικοί G3 κατηγορία
6.30 pm: Τελικοί B3 κατηγορία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available