Η «ΝΥΤ» για τις Κυριακές της Μαρί Σαντάλ εν μέσω κορωνοϊού

(AP Photo/Petros Giannakouris)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενα άρθρο, αφιερωμένο στην Μαρί Σαντάλ και την οικογένειά της έχει η εφημερίδα «NYT» και στο πώς περνάει αυτό το διάστημα μέσα στο σπίτι, λόγω του κορωνοϊού.

Η Σαντάλ ζει με τον σύζυγό της Παύλο και τα πέντε παιδιά τους στην ανατολική πλευρά του Μανχάταν. Την Ολυμπία, 23 χρόνων, τον Κωνσταντίνο 21, τον Αχιλλέα 19, τον Οδυσσέα 15 και τον Αριστείδη 11.

Σύμφωνα με το αφιέρωμα, στην καθημερινότητα τής οικογένειας, η Σαντάλ κάθε πρωί ετοιμάζει το πρωινό, ενώ ο Παύλος βγάζει για βόλτα τα δύο σκυλιά τους.

Ενας από τους απαράβατους κανόνες είναι η απαγόρευση κινητών και τάμπλετ στο τραπέζι. «Καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου να διαβάζω τα νέα στο τάμπλετ τα Σαββατοκύριακα και νιώθω ενοχές. Ετσι, τα επιτρέπω με περιορισμούς. Στην ώρα του φαγητού που όλοι είναι μαζί, μαθαίνει τόσα ο ένας για τον άλλον», σημειώνει.

Η ίδια αναφέρεται και στα δύο σκυλιά της, τον «Στορμ» και τον «Ακίλα» και για τις βόλτες που απολαμβάνει μαζί τους στο Σέντραλ Παρκ.

Η οικογένεια κάνει πλέον πολλά πράγματα μαζί, αφού λόγω του κορωνοϊού περνούν πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Η Μαρί Σαντάλ μαγειρεύει και ανταλλάσσει συνταγές με την κόρη της Ολυμπία, ενώ ο πατέρας της, την μαθαίνει τάβλι. Οταν όλοι έχουν κάνει τα μαθήματά τους, θα δουν παρέα μια ταινία ή θα παίξουν ποδοσφαιράκι.

Βράδυ Κυριακής, η οικογένεια θα παραγγείλει φαγητό από το αγαπημένο εστιατόριο της γειτονιάς. Επειτα, όλοι θα πάνε στα δωμάτιά τους και η Μαρί Σαντάλ θα διαβάσει ένα παραμύθι στον 11χρονο γιο της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available