Αφισορύπανση

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Σε έξι συλλήψεις, μαθαίνω, προχώρησε η Αστυνομία για την υπόθεση με τις γνωστές πλέον αφίσες για την Μακεδονία που τοιχοκολλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε πολλές μεγάλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ενημερωθεί, να σας αναφέρω εν τάχει ότι στις αφίσες αυτές φαίνεται το πρόσωπο ενός κάθε φορά βουλευτή από εκείνους που προτίθενται να υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, με το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» και κανένα άλλο σχόλιο. Ξέρετε όμως γιατί συνελήφθησαν αυτά τα έξι άτομα;

Για αφισορύπανση (προφανώς δεν βρήκαν τρόπο να στοιχειοθετήσουν άλλο αδίκημα εις βάρος τους και σκέφτηκαν αυτό). Ωστόσο, να θυμίσω πως όταν πριν από ένα μήνα ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη ο μεγάλος ηγέτης Αλέξης για να μιλήσει στο Παλέ ντε Σπορ και οι αφίσες του «κοσμούσαν» όλη την πόλη, δεν πήρε το αυτί μου να έγινε καμιά σύλληψη για αφισορύπανση.

  • Φαρσοκωμωδίας συνέχεια

Διαβάζω πως «ναι» σε συμμετοχή στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές και ευρωεκλογές, λέει η κίνηση «Πράττω», εφόσον υπάρξει συμφωνία σε αρχές. Ποια είναι η κίνηση «Πράττω»; Είναι ένας φορέας που διατηρεί ο Κοτζιάς (τι ακριβώς κάνει και αν έχει άλλα μέλη και υποστηρικτές δεν το ξέρω – δεν ξέρω αν γνωρίζει κάτι και κάποιος άλλος).

Και έρχεται να αναρωτηθεί κανείς (ακόμα και πιο καλόπιστος): Αφού παρίστανε ο κ. Κοτζιάς για 4 χρόνια τον υπουργό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θυμήθηκε να δει αν υπάρχει συμφωνία σε αρχές.

Διότι, η αποχώρησή του δεν έγινε λόγω ασυμφωνίας στις αρχές, έγινε λόγω του καβγά με τον Καμμένο (με τον Αλέξη να επιλέξει να κρατήσει τον συγκυβερνήτη του και όχι τον Κοτζιά). Αλλά τι να πεις; Η μεγάλη φαρσοκωμωδία που ζούμε είναι λογικό να εμπεριέχει και άλλες μικρότερες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available