Βασιλόπιτα και αρχαιρεσίες στη Δόξα Νέας Υόρκης

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο πρόεδρος Παναγιώτης Λεγάκης, ο Γιάννης Μάνεσης, ο Πολύκαρπος Γράφας, ο Γιάννης Αργυρός, ο Γιώργος Greenwood, ο Θέος Σίσκος, ο Γιώργος Κατέχης, ο Δημήτρης Καραμπιμπέρης, ο Τάκης Παπακώστας, ο Γιάννης Τράντος, ο Ρίτσι Κατέχης, ο Κώστας Κουφαλής, ο Σωκράτης Σέλλας και πολλοί άλλοι, που έδωσαν το παρών στην κοπή της βασιλόπιτας για το 2019. Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» - Κώστας Μπέη.

Πριν από τις 5 το απόγευμα στην αίθουσα της Ενορίας της Ζωοδόχου Πηγής γινόταν το αδιαχώρητο. Η κοπή της Βασιλόπιτας του 2019 αλλά και αρχαιρεσίας της Δόξας Νέας Υόρκης έφερε πολύ κόσμο, όμως το σημαντικότερο όλων ήταν η εγγύηση που παρέχει το όνομα της Δόξας σε ανάλογου επιπέδου εκδηλώσεις.
Το φαγητό ήταν άφθονο, πολύ νόστιμο, σπιτικό, ενώ τα ποτά έρεαν και ξεδίψασαν τους πάντες. Από πολύ νωρίς πάνω από 80 άτομα έδωσαν το παρών και δημιούργησαν αυτό που ακριβώς έχει η Δόξα, οικογενειακό κλίμα. Ολοι μαζί σαν μία οικογένεια, έφαγαν, ήπιαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Φυσικά βοήθησαν τα σπιτικά εδέσματα και το όλο κλίμα που υπήρχε πρώτα από όλα από την Διοίκηση της Δόξας που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό όπως άλλωστε κάνει πάντα. Αλλωστε αυτό ήταν και το κλειδί και της φετινής επιτυχίας της κοπής της Βασιλόπιτας.

Ο πρόεδρος της Δόξας Παναγιώτης Λεγάκης κόβει την Βασιλόπιτα.
Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.

Μία βασιλόπιτα που ήταν προσφορά των Παναγιώτη Λεγάκη, Σωκράτη Σέλλα, Αγησίλαου Κατέχη, Κώστα Κούφαλη, Γεώργιου Γκρίνγουντ και Γιάννη Μάνεση. Τυχερός της βραδιά ο μικρός παίκτης της ομάδας κάτω των 9 χρόνων Θωμάς Καραμπουλής.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Λεγάκης στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε τον κόσμο και στη συνέχεια έκοψε τη Βασιλόπιτα, ενώ ευχήθηκε στο νέο διοικητικό συμβούλιο καλή σταδιοδρομία.
Από την μεριά του ο ταμίας του συλλόγου, Γεώργιος Greenwood έκανε λόγο για επιτυχημένη χρονιά και πως ο σύλλογος μετά από πολλά χρόνια έφτιαξε τα οικονομικά του.

Επίσης ο πρόεδρος Παναγιώτης Λεγάκης μετά την αποχώρησή του από την προεδρία είπε ότι «αφήνομαι οκτώ ομάδες και εύχομαι η Δόξα ακόμα να γίνουν περισσότερες».
Από την μεριά του ο νέος πρόεδρος Γιάννης Αργυρός Πάτσης δήλωσε ότι «θα γίνει το παν για να έχουμε και τη νέα χρονιά την ίδια επιτυχία που είχε ο προκάτοχός του και ευχήθηκε όλοι μαζί αγαπημένοι να προχωρήσουμε για τον ίδιο σκοπό που είναι αθλητισμός και νεολαία».

Η «ψυχή» της Δόξας Νέας Υόρκης, Γιάννης Μάνεσης ανήμερα των εκλογών είχε γενέθλια και φυσικά η παραδοσιακή τούρτα γενεθλίων. Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.

Από την μεριά του ο Κώστας Μάνεσης αφού ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών στην κοπή της Πίτας αλλά και στις αρχαιρεσίες, ευχαρίστησε τους φίλους της Δόξας που δίνουν κάθε φορά το παρών στους αγώνες της ομάδας τόνισε πως «είχα αρκετό καιρό να δω υποψηφίους να διεκδικούν θέσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια σε όλους τους συλλόγους της Νέας Υόρκης δεν μπορούν να συμπληρώσουν διοικητικό συμβούλιο». Και έχει δίκιο ο κ. Μάνεσης αφού για τις αρχαιρεσίες έλαβαν μέρος 27 άτομα.
Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.

Τέλος ανάμεσα στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης και ο Αθανάσιος Μπούκλης από πλευράς του Γκρικ Αμέρικαν.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ιστορικής ομογενειακής ομάδας, Δόξα Νέας Υόρκης:
Πρόεδρος Ιωάννης Αργυρός Πάτσης, πρώτος αντιπρόεδρος Παναγιώτης Λεγάκης, 2ος αντιπρόεδρος Ιωάννης Αργυρός, γραμματέας πρώτος Δημήτρης Καραμπιμπέρης, δεύτερος Γιάννης Τράντος, πρώτος ταμίας Θείο Σίσκο, Γεώργιος Greenwood, Συμβούλιο Γεώργιος Κατέχης, Αγησίλαος Κατέχης, Αριστείδης Λούρδας, Σωκράτης Σελλάς, Πέτρος Μιχαήλ, Πολύκαρπος Γράφας, Βασίλειος Μητσιάλης, Καλλέργης Δελαπόρτας.
Εξελεγκτική επιτροπή Κώστας Κούφαλης, Γιάννης Μάνεσης, Κωνσταντίνος Αργυρός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available