Βοηθός οδοντίατρου συνελήφθη για κλοπή

Αριέτα Γκουβάκη, η οποία κατηγορείται για κλοπή. Φωτογραφία Suffolk County Police Department

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Αριέτα Γκουβάκη (Arieta Gouvakis), 38 ετών, βοηθός του οδοντίατρου Elliot Koschitzki (Ελιοτ Κοτσίτζκι), ο οποίος ειδικεύεται στα εμφυτεύματα και στην κοσμητική οδοντιατρική στο Rocky Point του Λονγκ Αϊλαντ, κατηγορείται ότι αφαίρεσε τα χρυσαφικά από δύο πελάτισσές του, στις 31 Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την Αστυνομία της κομητείας του Suffolk, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «New York Post».

Οι ασθενείς οι οποίες βρίσκονταν υπό αναισθησία εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβαν ότι έλλειπαν τα κοσμήματά τους μέχρι που έφυγαν από το οδοντιατρείο. Το Τμήμα Εύρεσης Περιουσίας βρήκε τα κλαπέντα χρυσαφικά σε τοπικά ενεχυροδανειστήρια. Το οδοντιατρείο το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση 32 Fairview Drive, συνεργάσθηκε πλήρως με τις Αρχές μόλις ενημερώθηκε για την διαπραχθείσα κλοπή.

Η κ. Γκουβάκη συνελήφθη στην οικία της στη διεύθυνση 270 Weeks Ave, Manorville, N.Y. το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου. Προσήχθη στο Περιφερειακό Δικαστήριο στο Central Islip με τις κατηγορίες της κλοπής και κατοχής κλεμμένης περιουσίας. Ο έτερος οδοντίατρος Nick Augenbaum (Νικ Ογκενμπάουμ) είπε ότι η κ. Γκουβάκη απολύθηκε έπειτα από τη σύλληψή της. Δήλωσε πως μόλις τους ενημέρωσαν οι πελάτισσές τους τηλεφώνησαν αμέσως την Αστυνομία. Επίσης, ευχαρίστησε την Αστυνομία που βρήκε τόσο γρήγορα τα κλαπέντα χρυσαφικά των πελατισσών τους. Η θετή μητέρα της κ. Γκουβάκη είπε ότι εργαζόταν στο οδοντιατρείο «επί δύο εβδομάδες» και συμπλήρωσε πως «ίσως είναι πολύ εκνευρισμένη. Αναμείχθηκε σε κακά πράγματα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available