Γενς Βέμερ, το νέο «αγκάθι»

Ο Γιανς Βέμερ. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση.

Μετά τους Τελάντερ και Ταυλαρίδη ο Παναθηναϊκός έχει νέο μέτωπο που λέγεται Γενς Βέμερ. Ο Αυστριακός που έχει στα χέρια του (27 Σεπτεμβρίου) δικαίωση από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών για το ποσό των 497.822,156€ κατέθεσε αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητά «επιβολή και ενεργοποίηση ποινών στο υπαίτιο μέρος». Κάτι που σημαίνει πως εντός των ημερών θα υπάρχει εκδίκαση της υπόθεσης και αν ο Παναθηναϊκός δεν έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, τότε στους «πράσινους» θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών. Πάντως οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν ανησυχούν για την περίπτωση αυτή και θεωρούν ότι θα έρθουν σε διακανονισμό με τον Αυστριακό, που σημειωτέων είναι χωρίς ομάδα.

Διαμαντόπουλος: 15 εκ. θέλει ο Παναθηναϊκός
Για τα «καυτά» θέματα του Παναθηναϊκού μίλησε σε αθλητική εφημερίδα (Live Sport) ο τεχνικός διευθυντής του Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Μεταξύ άλλων είπε για τα χρήματα που χρειάζονται για την ΠΑΕ, για τον Αλαφούζο, για το μέλλον του Ουζουνίδη για τον Χουλτ.
Αναλυτικά
την εικόνα που είχαν σχετικά με το μέλλον του Γιάννη Αλαφούζου στην ΠΑΕ: «Είχαμε την εικόνα ότι θα παρέμενε στην ομάδα με την τάση να αποχωρήσει όταν ομαλοποιούνταν τα πράγματα και βρισκόταν διάδοχη κατάσταση. Μέχρι τότε θεωρούσαμε ότι θα παρέμενε στην ομάδα ως εγγυητής. Δεν είχαμε την εικόνα της άμεσης αποχώρησης. Βλέπαμε έναν άνθρωπο που είχε κουραστεί μεν, αλλά ήταν δεσμευμένος απέναντι στο μπάτζετ των 11 εκ. ευρώ. Είχαν έρθει και κάποια χρήματα από πωλήσεις. Οπότε ναι, υπήρξε μεγάλος αιφνιδιασμός».

το μέλλον του Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό: «Οταν ο Μαρίνος αποφασίσει κάτι, δεν μπορεί να τον κάνει καλά κανένας… Ο Μαρίνος αν αδειάσει ένα πρωί είμαι σίγουρος ότι θα φύγει από τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι και στα καλύτερα, αλλά δεν είναι τελείως άδειος… Φυσάει και ξεφυσάει κάθε μέρα…».

το χρέος και τα χρήματα που χρειάζονται αν αναλάβει κάποιος την ομάδα: «Πιστεύω σε αυτά που έδωσε η ΠΑΕ δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω για τα 47 εκ… Αν ισχύσουν οι δεσμεύσεις του κ. Αλαφούζου (ότι θα καλύψει 20-25εκ.) αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός νομίζω ότι με 15 εκ. ευρώ μπορεί να μην πέσει στα βράχια. Υπό τις προϋποθέσεις που ανέφερα. Μιλάω ξεκάθαρα για τις οφειλές και όχι για το ρόστερ της επόμενης μέρας, το οποίο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να το διαχειριστεί όπως εκείνος επιθυμεί».

την υπόθεση Χουλτ και για το αν έχει προτάσεις από Σταντάρ Λιέγης και ΠΑΟΚ: «Πάμε μέρα μέρα. Εισπράττω από το παιδί μια μεγάλη αγάπη για τον σύλλογο και ότι θα αποχωρήσει μόνο αν ο Παναθηναϊκός πάρει ένα σημαντικό ποσό. Δεν ισχύει για Σταντάρ και ΠΑΟΚ. Η Σταντάρ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση το καλοκαίρι που δεν προχώρησε κατ’ επιθυμία του παιδιού. Θεωρώ ότι οι μεγάλες ομάδες (στην Ελλάδα) ως προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού κρατάνε μια ορθή στάση…».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *