Φωτιές άναψε ο Γιάννης: Με τα αδέλφια μου σε Μιλγουόκι ή Λος Αντζελες (βίντεο)

Giannis Antetokounmpo of the Milwaukee Bucks looks to pass during the second half of the NBA All-Star basketball game Sunday, Feb. 16, 2020, in Chicago. (AP Photo/Nam Huh)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς. Ο άνθρωπος που οδηγεί την ομάδα του Ουισκόνσιν από νίκη σε νίκη. Παρ’ όλα αυτά, στα δημοσιεύματα και οι φήμες για το μέλλον του, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δίνουν και παίρνουν.

Αυτή τη φορά όμως ο «GreekFreak» έδωσε μία απάντηση που άναψε… φωτιές. Κι αυτό γιατί τόνισε πως θα ήταν φανταστικό να αγωνιστεί με τα αδέρφια του είτε στους Μπακς, όπου βρίσκεται ο Θανάσης, είτε στο Λος Αντζελες και τους Λέικερς, που βρίσκεται ο έτερος αδερφός του, Κώστας.

«Θα ήταν εκπληκτικό. Θα περνούσαμε περισσότερο χρόνο μαζί, ενώ θα ήταν κάτι που θα άρεσε πολύ και στη μητέρα μου. Αν μπορούσαμε να παίξουμε μαζί σε μία ομάδα, στο Μιλγουόκι ή στο Λος Αντζελες θα ήταν φανταστικό«, ήταν τα λόγια του. Παράλληλα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 100.000 δολαρίων από την νίκη στην δεύτερη περίοδο, στο All Star Game για το ίδρυμα «After School Matters», αλλά ο ίδιος ανακοίνωσε ότι η ομάδα του θα δωρίσει άλλες 100.000 δολάρια. Το κοινωνικό πρόσωπο του «μαγικού κόσμου»…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available