Γιαγιά και μάνα σε καλούν να τρέξεις στον ημιμαραθώνιο Κρήτης (βίντεο)

Πηγή: Facebook/Ημιμαραθώνιος Κρήτης.

ΚΡΗΤΗ. Kάθε προηγούμενο, έχουν ξεπεράσει οι εγγραφές των αθλητών για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης κατατάσσοντας τον στις πρώτες θέσεις των δρομικών γεγονότων στην Ελλάδα.

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Αρκαλοχώρι, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ενασχόληση με τον μαζικό αθλητισμό με στόχο τη διάδοση του εθελοντισμού αλλά και της κοινωνικής προσφοράς.

Μετά τα 2 πρώτα σποτάκια με τα εκατομμύρια προβολών έρχεται το τρίτο ολόφρεσκο σποτάκι του Ημιμαραθωνίου Κρήτης.

Ημιμαραθώνιος Κρήτης

😃Η Γιαγιά και η μάνα ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε καλούν να τρέξεις🏃‍♂️ ή να περπατήσεις🚶‍♂️ στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων!!▶️Τα 5 χιλιόμετρα είναι το ζέσταμα, για το γλέντι που θα ακολουθήσει!➡️Ημιμαραθώνιος Κρήτης , 1 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι!Κάνε την εγγραφή σου τώρα! λίγες θέσεις ακόμα διαθέσιμες !Πληροφορίες εγγραφές στο www.cretehalfmarathon.comΧειρόγραφες αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στα παρακάτω καταστήματα :➖Αθήνα , Cosmossport Αγία Παρασκευής Μεσογείων 433, ➖Περιστέρι ,Cosmossport ,Εθνικής Αντιστάσεως 57, ➖Πάτρα Cosmossport Αγίου Νικολάου 31, ➖Ρόδος Cosmossport➖Ηράκλειο Cosmossport ,1821 17,➖Χανιά ,Cosmossport Σκαλίδη 37,➖Ιεράπετρα, Cosmossport ➖Σητεία , Cosmossport➖Άγιος Νικόλαος , Cosmossport➖Αρκαλοχώρι , Rubini lingerie➖Αρκαλοχώρι ,Μπαγκε..Τακη καφέΚαλή αντάμωση!

Posted by Ημιμαραθώνιος Κρήτης • Crete Half Marathon on Friday, September 8, 2017

Η γιαγιά και η μάνα ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε καλούν να τρέξεις ή να περπατήσεις στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Σε καλούν και στο Κρητικό γλέντι που θα ακολουθήσει αμέσως μετά τον τερματισμό.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *