Για ποιο λόγο έγιναν οι απελάσεις των Ρώσων;

Το Μέγαρο Μαξίμου. Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ.

Με μια διαρροή διάψευσης απάντησε το Μαξίμου στο δημοσίευμα των «New York Times», με βάση το οποίο πράκτορες και διπλωμάτες των ΗΠΑ αποκαλύπτουν ρωσική προσπάθεια υπονόμευσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την ελληνική κυβέρνηση, κάτι το οποίο το Μαξίμου αρνείται.

«Η ελληνική κυβέρνηση ουδέποτε έχει λάβει τα στοιχεία που επικαλείται το δημοσίευμα των ‘New York Times’», αναφέρει η διαρροή.

Aν είναι πράγματι έτσι όπως τα λέει το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο ως γνωστόν δεν λέει ποτέ ψέματα, τότε για ποιο λόγο απελάθηκαν πριν από λίγο καιρό οι Ρώσοι διπλωμάτες; Είναι και αυτό ένα καλό ερώτημα – το οποίο βέβαια δεν βλέπω να το απαντάει ο Αλέξης ή κάποιος από την παρέα του.

• Αξιοπιστία

Εν τω μεταξύ, αν σας έλεγα ποιον πιστεύετε: τον Αλέξη ή την «Νew York Times», τι θα απαντούσατε; Θέλω όμως ειλικρινείς απαντήσεις, πέρα από κομματικές προτιμήσεις.

• Ανησυχώ

Κοντεύει να βγει ο Οκτώβριος και δεν βλέπω καμιά απεργία στο μετρό της Αθήνας. Τι έχουν πάθει οι άνθρωποι εκεί; Είναι καλά; Ανησυχώ.

• Απάτη χωρίς τέλος

Εδώ και 17 χρόνια μαγείρευε τους ισολογισμούς της η Folie Folie διαπιστώνει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο δεσμεύθηκαν τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας Κουτσολιούτσου.

Με λίγα λόγια, η εταιρεία για 17 χρόνια εξαπατούσε τους μετόχους της χωρίς κανείς να έχει πάρει μυρωδιά τίποτα. Πάλι καλά που είναι μόνο 17 τα χρόνια. Η Αριστερά εξαπατά τον κόσμο εδώ και δεκαετίες και συνεχίζει ακάθεκτη.

• Εχθροί της χώρας

Αν κατάλαβα καλά στο Μέγαρο Μαξίμου πιστεύουν ότι ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας πρέπει να έχει πάντα την ίδια άποψη με αυτούς – αλλιώς είναι εχθρός της χώρας. Γενικά όποιος έχει αντίθετη άποψη από εκείνους είναι εχθρός της χώρας, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

• Προεδρικά τουίτς

«Ο Γουόκερ Στέιπλετον είναι ο αξιοσέβαστος Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για κυβερνήτης της μεγάλης πολιτείας του Κολοράντο. Τα διαπιστευτήριά του και το ταλέντο του είναι άψογα. Eχει την πλήρη και ολοκληρωτική υποστήριξή μου!» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον λογαριασμό του στο τουίτερ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available