Με άλλα λόγια

Ο κ. Νίκος Παππάς. (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Οσοι φώναζαν, απειλούσαν και πετούσαν μπουκάλια στις παρελάσεις το 2011 ήταν αγανακτισμένοι πολίτες. Τώρα αυτοί που φωνάζουν και κάνουν τα ίδια είναι… φασίστες. Είναι με άλλα λόγια αυτό που μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι συμβαίνει σε βάρος των στελεχών του που εμφανίζονται σε παρελάσεις, αλλά και οπουδήποτε αλλού δημοσίως. Δεν υποστηρίζω ότι πρέπει αυτά να γίνονται – προφανώς και όχι. Λέω όμως, ότι δεν μπορεί να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά.

• Για… προσωπικούς λόγους

Αφού τα άκουσε στο Κιλκίς, και αφού τα ξανάκουσε στην Βέροια, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Παππάς φαίνεται πως αποφάσισε να μην τα ξανακούσει. Ετσι λοιπόν ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψή του στη Λάρισα, όπου θα παρίστατο για την τοπική μαθητική παρέλαση. Και όπως πολύ καλά θα φανταστήκατε, η ακύρωση της σημερινής επίσκεψης του Παππά στη Λάρισα έγινε για… προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

• Αir Maduro

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, τα αεροπλάνα του Μαδούρο είχαν κάνει το Καράκας-Ελλάδα κάτι σαν Πατήσια-Γκύζη. Δεν ήταν ένα μόνο το αεροπλάνο του συντρόφου Νικολάς που είχε έρθει στην Ελλάδα, αλλά τουλάχιστον 8. Ωστόσο, η κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει την ανάγκη (ή την ευαισθησία, όπως θέλετε πείτε το) να μας εξηγήσει τι ακριβώς κάνουν τα αεροπλάνα αυτά εδώ. Αν πιεστεί βέβαια θα μας πει ότι… ανεφοδιάζονταν, όπως μας είπε και για το αεροπλάνο που είχε έρθει την 1η Μαρτίου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βέβαια, ανεφοδιασμός τεσσάρων ωρών σημαίνει ότι η κηροζίνη στο αεροπλάνο έμπαινε σταγόνα-σταγόνα, αλλά τέλος πάντων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available