Για το «3 στα 3» η Λέρος

Βαγγέλης Αμβροσιάτος, Βασίλης Ρίζος, Γιάννης Κουτσουνάδης, Στέργιος Κουτσουνάδης, Βασίλης Μπουρέκας, Σταύρος Μετεκίδης, Leandro Sarmiento, Juan Peralta, Sebastian Ochoa, Dorie James, Kevin Mullarkey, Kelvin Woo, Kevin Valverde, Gianfranco Terrezza, Alghor Gervais, Danny Munar, Aldair Torres, Bianco Silva και οι προπονητές Τάκης Ρίζος και Γιάννης Τσάπος αποτελούν το... τρένο της Λέρου. Φωτογραφία: Λέρος ΝΥ.

Δυναμικά μπήκε στο τουρνουά κλειστών εγκαταστάσεων του Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ η Λέρος. Η «γαλάζια» ομάδα του Γιάννη Τσάπου και του Τάκη Ρίζου ήταν πολύ καλή και στα δύο παιχνίδια που έδωσε και τα αποτελέσματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Αλλωστε είναι σε περίοδο προετοιμασίας και οι πολλές απουσίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Αλλά και πάλι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και το Σάββατο με Αστέρα ΝΥ, Boldest, Pro Touch πάει για το «3 στα 3» σε νίκες για να προκριθεί στα τελικά της Κυριακής.
Στο πρώτο παιχνίδι με τη Oceanside United η Λέρος προηγήθηκε με πολύ ωραίο γκολ του Αλέξι Σκομπάρ μόλις στο 1ο λεπτό. Ομως στη συνέχεια η ομάδα κουράστηκε και η αντίπαλος που είναι πιο προχωρημένη στην προετοιμασίας της και με περισσότερες λύσεις πέτυχε δύο γκολ, εκμεταλλευόμενη ισάριθμα αμυντικά λάθη.
Στο δεύτερο παιχνίδι η Forest Park ξεκίνησε με μεγάλη πίεση και πολύ τρέξιμο και η Λέρος με δύο λάθη της έδωσε το δικαίωμα να προηγηθεί με 2-0. Ο Alan Acevedo στο 10ο λεπτό μείωσε σε 2-1 αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα ήρθε ένα τρίτο γκολ και όλα τελείωσαν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available