Γιώργος Δώνης τριετίας στον Παναθηναϊκό

Την άποψη ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη, εξέφρασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκός, Γιώργος Δώνης με αφορμή την εικόνα των «πράσινων» στο φιλικό με την Αντβέρπ. (φωτογραφία Ευρωκίνηση)

Είναι οριστικό και με τη… βούλα του Γιάννη Αλαφούζου: Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών το απόγευμα (Ελλάδας) της Παρασκευής επικυρώθηκε η μεταξύ τους συμφωνία.
Για περίπου μιάμιση ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο Έλληνας τεχνικός συζήτησαν για την «επόμενη μέρα» του συλλόγου, αφού έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο έως το 2021, το οποίος εκτός απροόπτου θα υπογραφεί την επόμενη εβδομάδα οπότε θα γίνει και η παρουσίαση του νέου προπονητή των «πρασίνων» στους δημοσιογράφους…

Στη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Γιάννης Αλαφούζος διαβεβαίωσε τον Δώνη ότι οι επαφές με τον Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ βρίσκονται σε πάρα πολύ προχωρημένο στάδιο, τονίζοντάς του ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το deal και ο Παναθηναϊκός να περάσει στα χέρια του Ταϊλανδού επιχειρηματία.

Επίσης οι δύο άνδρες συζήτησαν και για το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι αρκετές. Οπως έγινε γνωστό το βάρος θα πέσει στην παραμονή των Κάτσε και Μυστακίδη, ενώ ο νέος προπονητής ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Λουντ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available