«Δένει» τον Μοντέιρο η ΑΕΛ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Δεν αμφιβάλλει κανείς πως ο Ζόρζε Μοντέιρο είναι ο ηγέτης της ΑΕΛ και με τα γκολ του οδηγεί την ομάδα ακόμα πιο κοντά στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου. Και από τη στιγμή που εντυπωσιάζει σε συνδυασμό με το γεγονός πως με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου μένει ελεύθερος, ακούγονται πολλά. Για παράδειγμα, ήταν αρκετή μια ήττα με τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη εβδομάδα για να οργιάσουν οι φήμες περί μετεγγραφής του σε άλλη ομάδα.

Ο Μοντέιρο, φρόντισε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση να δείξει το πώς σκέφτεται και το πώς λειτουργεί. Η ενέργειά του μετά το τέταρτο γκολ να βγάλει τη φανέλα και να την προσκυνήσει ήταν η επιβεβαίωση της προφορικής συμφωνίας με τη διοίκηση για την επέκταση της συνεργασίας τους. Ηταν σαν να έλεγε, «δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω».

Ο Μοντέιρο, στα τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα είναι υπόδειγμα και ο κόσμος της ΑΕΛ τον έχει αγαπήσει. Προ ημερών, ο Πορτογάλος τα είπε με τον κ. Σοφοκλέους και έδωσαν τα χέρια. Τώρα, αν στην πορεία προκύψει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και ανατραπούν όλα, είναι κάτι φυσικά που κανένας δεν γνωρίζει.

Ο ίδιος πριν από μερικές εβδομάδες, εξάλλου, είχε δηλώσει πως αν δεν συνεχίσει, θα ψάξει για ομάδα στο εξωτερικό. Σταράτες και λογικές τοποθετήσεις από έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος όσο καιρό φορά τα γαλαζοκίτρινα, βάζει το συμφέρον της ομάδας πάνω απ’ όλα.

Ο Πορτογάλος παρουσιάζεται σωστός επαγγελματίας σε όλους τους τομείς, χωρίς να αφήνει καμιά σκιά. Χρειάστηκε όμως να βάλουν και άλλοι το χέρι τους για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στις φήμες που οργίαζαν.

Την περασμένη Πέμπτη, μετά την επίσκεψη στα αποδυτήρια του Τσιρείου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους, ήταν κατηγορηματικός: «Με τον παίκτη έχουμε συμφωνήσει και μένουν μόνο οι υπογραφές για να συνεχίσει μαζί μας. Γιατί ασχολείστε μαζί του; Δεν είδατε πόσο άτυχοι είμαστε με τον ΑΠΟΕΛ και πως τον επιτηρούσαν συνεχώς τέσσερις παίκτες;».

Ο Μοντέιρο πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του και απόδειξη τούτου δεν είναι μόνο τα 16 γκολ που έχει σημειώσει, αλλά και οι ασίστ που μοιράζει. Μάλιστα, μαζί με τον Αϊρόσα είναι οι παίκτες που βγάζουν το μεγαλύτερο πάθος στον αγωνιστικό χώρο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available