Δεν παραιτήθηκε ακόμη;

Ο κ. Νίκος Τόσκας. Φωτογραφία: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης.

Του Αρη Παπαδόπουλου.

Το Κύριο Αρθρο του «Εθνικού Κήρυκα» για την ανομία και ανασφάλεια στην Αθήνα ήταν ακριβέστατο για την χώρα μπάχαλο, που έχει καταντήσει η Ελλάδα. Δυστυχώς ο κύριος υπεύθυνος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, δεν δείχνει να ιδρώνει το αυτί του. Αρκεί που είναι με το μέρος του η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν χαριζόταν σε αναρχικούς, αντιεξουσιαστές και τρομοκράτες. Και είχε πει πως «οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό για να επιχειρήσουν έναν νέο Δεκέμβρη του 2008 όσο και εάν η υπόθεση Γρηγορόπουλου είναι διαφορετική» και είχε προειδοποιήσει με παραίτηση εάν δεν υπάρξει παρέμβαση του Πρωθυπουργού ώστε να εκπονηθεί μία σαφής γραμμή για την αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων. Και είχε θέσει ένα σωστό ερώτημα στον Πρωθυπουργό: Θα παίξει με το 4% των ‘έξαλλων’ ή το 32% των συντηρητικών και προοδευτικών ψηφοφόρων που τον στήριξαν».

Δυστυχώς ο Αλέξης Τσίπρας προτιμάει το 4% και γι’ αυτό θα φάει το κεφάλι του, αφού έβαλε τον κ. Τόσκα στη θέση του Πανούση.

Είχε προηγηθεί αρχές Ιουνίου 2015 ψήφισμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. αυτών των κουρασμένων από το καθισιό παιδιών) με το οποίο ζητούσαν την απομάκρυνση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούση λέγοντας με θράσος ότι ο «κόμπος έφτασε στο χτένι. Φαίνεται πως ο κος Πανούσης δεν είναι διατεθειμένος πλέον να εξυπηρετήσει το πολιτικό σχέδιο που υπήρξε η βάση για την ανατροπή στις 25 Γενάρη».

Στο ψήφισμα γίνεται λόγος για πολλά περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας και καταστολής το τελευταίο διάστημα και για παρεμβάσεις του αναπληρωτή υπουργού, όπου με απαξιωτικό τρόπο καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που «είναι απαράδεκτες και κινούνται εκτός των αρχών και των αξιών της Αριστεράς».

Αποκορύφωμα αυτών των παρεμβάσεων λένε οι νεολαίοι του κυβερνώντος κόμματος «υπήρξε η πρόσφατη δήλωσή του όπου βάζει στο ίδιο πλαίσιο, ‘συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ’ μαζί με το οργανωμένο έγκλημα, σε ό,τι αφορά την επιδίωξη απομάκρυνσής του από την κυβέρνηση».

Ο κ. Πανούσης έφυγε και ήρθε ο κ. Τόσκας. Στη θητεία του δεν υπάρχει έλεγχος, ασφάλεια, ηρεμία.
Ελεύθεροι οι αντιεξουσιαστές να καταστρέφουν, και διαδηλωτές έστω και ειρηνικοί να κλείνουν αρτηρίες έστω και αν είναι 100 άτομα.

Προσέχει ο κ. Τόσκας για να έχει. Αλλιώς έχει τόσο αποτύχει που αν είχε τσίπα θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *