Δημόσια στήριξη Τραμπ στη Νικόλ Μαλλιωτάκη – Τι λέει η ίδια στον «Εθνικό Κήρυκα»

Η Νικόλ Μαλλιωτάκη (AP Photo/Mark Lennihan, FILE).

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τη δημόσια στήριξή του στην Ελληνοαμερικανίδα πολιτειακή βουλευτή Νικόλ Μαλλιωτάκη, που έχει θέσει υποψηφιότητα για το Κογκρέσο, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο τουίτερ το απόγευμα της Τετάρτης ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Οπως έγραψε, γνωρίζει καλά την Ελληνοαμερικανίδα υποψήφια για το Κογκρέσο στην 11η περιφέρεια που περιλαμβάνει το Στάτεν Αϊλαντ και κάποιες περιοχές του Μπρούκλιν.

«Την χρειαζόμαστε να κερδίσει τον Μαξ Ρόουζ ο οποίος ψήφισε για την παραπομπή μου. Η Νικόλ είναι δυνατή στην καταπολέμηση του εγκλήματος, στηρίζει το μεταναστευτικό, την περικοπή των φόρων ενώ αγαπάει τις ένοπλες δυνάμεις και τους βετεράνους. Η Νικόλ έχει την πλήρη και απόλυτη στήριξή μου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Η κ. Μαλλιωτάκη απάντησε με νέα ανάρτηση στο τουίτερ και προσωπικά στον κ. Τραμπ λέγοντας: «Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε. Είναι τιμή μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην ομάδα σας».

Η Νικόλ Μαλλιωτάκη ρωτήθηκε από τον «Ε.Κ.» για τη δημόσια στήριξη που δέχθηκε από τον Αμερικανό Πρόεδρο και δήλωσε: «Ο πρόεδρος Τραμπ με τίμησε με τα λόγια στήριξής του, απευθυνόμενος στον Αμερικανικό λαό μέσω των κοινωνικών δικτύων. Είμαι αποφασισμένη να κερδίσω τον Μαξ Ρόουζ και να ηγηθώ στην 11η περιφέρεια. Οταν θα μπω στο Κογκρέσο, ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει ένα σύμμαχο και μαχητικό υποστηρικτή για να βελτιώσουμε την ασφάλεια στα σύνορά μας, να κάνουμε τις γειτονιές μας πιο ασφαλείς αλλά και να συνεχίσουμε την ισχυρή οικονομική ανάπτυξη που βλέπει η χώρα μας όσο ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πρόεδρος».

Ο αντίπαλος της Ελληνοαμερικανίδας υποψήφιας, βετεράνος Μαξ Ρόουζ, πολιτεύεται ως αντιπρόσωπος της 11ης περιφέρειας του Κογκρέσου.

Η κ. Μαλλιωτάκη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στον «Ε.Κ.» είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο μεταναστευτικό, κάτι το οποίο ανέφερε και ο Αμερικανός Πρόεδρος στο τουίτ που έκανε. Τότε, είχε πει: «Χρειαζόμαστε ασφάλεια στα σύνορα και μία μεταναστευτική πολιτική που θα προστατεύει τους πολίτες και ταυτόχρονα θα προσφέρει σε όσους μετανάστες έρχονται νόμιμα στη χώρα ευκαιρίες για την επίτευξη του αμερικανικού ονείρου. Δυστυχώς οι ηγέτες των Δημοκρατικών ενδιαφέρονται περισσότερο να τα έχουν καλά με την άκρα Αριστερά του κόμματός τους παρά να διαπραγματευτούν με καλή θέληση για την ευημερία των πολιτών».

1 Comment

  1. The proverbial kiss of death for every Republican candidate this campaign year, is to endorsed by our unfit, impeached President. The incumbent Max Rose’s vote in the House formally charging Trump with abuse of power and obstruction of Congress was honorable, and imbued with the courage and integrity. Our compatriot, Assembly-member Nicole Malliotakis commits a fateful error in accepting the President’s backing; immediately undercutting any pretense that she would become anything other than his poodle. All Trumpists must be defeated for the sake of the rule of law, as Trump continues to act lawlessly, almost begging for another round of impeachment hearings. The choice is clear for our democracy to thrive: the defeat of Trump, Malliotakis, and all of their compromised ilk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available