Διανομή σχολικών ειδών από το Hellenic Relief Foundation

Στιγμιότυπο από την διανομή σχολικών ειδών από το «Hellenic Relief Foundation» που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΘΣΥ-HRF. Φωτογραφία: Ευγενική Παραχώρηση Hellenic Relief Foundation

ΑΘΗΝΑ. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η διανομή σχολικών ειδών. Περίπου 250 παιδιά με τους γονείς τους προσήλθαν στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΘΣΥ-HRF και πήραν τα απαραίτητα είδη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, όπως σχολικές τσάντες, γραφική ύλη, στυλό, μολύβια κ.α. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια στήριξης των παιδιών ήταν το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων τα MAX STORES, η Εταιρεία ΓΙΟΒΑΣ (GIM SA) και η ΝΕΟΧΑΡΤ.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε παρουσία της συζύγου του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Σίσυς Παυλοπούλου, η οποία -όπως κάθε χρόνο- παραβρέθηκε σε αυτή την εκδήλωση, του αντιδημάρχου Αθηναίων και αναπληρωτή δημάρχου Ελευθερίου Σκιαδά, της κ. Σάκη Κυπραίου, της κ. Αφροδίτης Μεθενίτου και της υπεύθυνης της ΕΛΕΘΣΥ, κ. Μαρίας Σιούρδη.

Η κ. Σίσυ Παυλοπούλου μετά το τέλος της εκδήλωσης χαιρετώντας τους παρευρισκομένους δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή της για το συντελούμενο έργο και να ευχαριστήσει και την Ομογένεια για την συμμετοχή της σ’ αυτό.

Φωτογραφία: Ευγενική Παραχώρηση Hellenic Relief Foundation

Αρκετές εταιρείες προσέφεραν προϊόντα που διανεμήθηκαν στα παιδιά εκτός από τα σχολικά είδη, όπως μπισκότα, χυμούς, γλυκά, είδη προσωπικής υγιεινής κ.α..

Οι εταιρείες που συνέβαλαν είναι: Ομιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, τα ΑΒ Βασιλόπουλος, Παπαδοπούλου, Καμηλάρη, Coca Cola και η Τράπεζα Τροφίμων.

Σημαντικότατη για τη διεξαγωγή της γιορτής η παρουσία των εθελοντριών Πόλυς Καλφοπούλου με τον εγγονό της Κωνσταντίνο Καλογιάννη, Σούλας Μπέλλη, Εμυς Σπανού, Ελιας Τριανταφύλλου και των εργαζομένων της ΕΛΕΘΣΥ.

Φωτογραφία: Ευγενική Παραχώρηση Hellenic Relief Foundation
Φωτογραφία: Ευγενική Παραχώρηση Hellenic Relief Foundation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available