Διώχνει τον Γκονσάλβες ο Δώνης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Ξένο σώμα για τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί ο Ισμαΐλ Γκονσάλβες, καθώς μετά από απόφαση του Γιώργου Δώνη, ο Πορτογάλος επιθετικός τέθηκε εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, αποφάσισε να αφήσει τον ποδοσφαιριστή εκτός ομάδας και εκτός προπονήσεων, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι την παραμονή του αγώνα με την Αλκή που ήταν εκτός αποστολής λόγω προβλήματος τραυματισμού, ξενύχτησε μέχρι τα ξημερώματα σε νυχτερινό κλαμπ της Λευκωσίας.

Προπονητής και διοίκηση του ΑΠΟΕΛ συζητούν για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, με όλα τα σενάρια ανοικτά και τον προπονητή να μην είναι διατεθειμένος να δεχτεί επιστροφή του στην ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα φύγει ακόμη ένας, τουλάχιστον, ξένος παίχτης τον Ιανουάριο και τα κυπριακά ΜΜΕ «φωτογραφίζουν» τον Βραζιλιάνο Κρίστιαν Ντα Σίλβα, τον οποίο δεν υπολογίζει στα πλάνα του ο Δώνης για το «κτίσιμο» του νέου ΑΠΟΕΛ.

 

Διοικητική αναταραχή

Στο μεταξύ, φουντώνουν η ένταση και οι αντιπαραθέσεις στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ εν όψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης στις 4 Δεκεμβρίου. Ηδη παρατηρήθηκε διαρροή στον Τύπο για οφειλές κάποιων παλαιών παραγόντων της ομάδας προς την εταιρεία, την οποία πάντως καταδίκασε ο πρόεδρος Φοίβος Ερωτοκρίτου και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από παλιά μέλη, όπως ο Θεόδωρος Κυριακίδης, ο οποίος εξέδωσε γραπτή δήλωση και τονίζει ότι η επίσημη θέση του διοικητικού συμβουλίου επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με έναν τρόπο υποτιμητικό τόσο προς το Σωματείο, όσο και προς το άτομο του. Προσθέτει ότι η διαρροή φέρει ηθικά και πρακτικά την υπογραφή της διοίκησης της εταιρείας.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης προτίμησε να μην τοποθετηθεί, ενώ ο Χάρης Φωτίου ανέφερε ότι μέχρι την μέρα της εκλογικής συνέλευσης, θα παραμείνει σιωπηλός για το καλό του ΑΠΟΕΛ και μόνο. Πρόσθεσε ότι αφού δεν μπορούν οι νυν διοικούντες να διατηρήσουν την ενότητα, θα τους βοηθήσουν με το να μην απαντούν σε όσα τους κατηγορούν.

Αναμένεται πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία για το διοικητικό σκηνικό της εταιρείας. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου θεωρεί πως πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στους μετόχους να αποφασίσουν στη Γενική Συνέλευση, εκεί όπου θα κάνει τον δικό του απολογισμό και οι μέτοχοι θα κληθούν να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα.

Προς το παρόν επισημοποιήθηκε η πρόθεση του συνδυασμού που ηγείται ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο συνδυασμός είναι σχεδόν έτοιμος και απομένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί.

Με αγωνία παρακολουθεί και ο κόσμος τις διοικητικές εξελίξεις, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα και την εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available