Δωρεά του «Greek American Sport Club» στον Οίκο Ευγηρίας του Αγίου Μιχαήλ Γιόνκερς

Το εξωτερικό του νέου κτιρίου του Οίκου Ευγηρίας του Αγίου Μιχαήλ. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ, Κώστας Μπέη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο οργανισμός «Greek American Sport Club» το πρωί του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου θα προβεί σε μεγάλη δωρεά προς τον Οίκο Ευγηρίας του Αγίου Μιχαήλ στο Γιόνκερς (Yonkers).

Τα χρήματα προέρχονται από την πώληση του ακινήτου που διατηρούσε ο οργανισμός στην Αστόρια και στο οποίο στεγάζονταν η ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου «Greek American Atlas» και θα διατεθούν για την ανέγερση των νέων εγκαταστάσεων του Οίκου Ευγηρίας στο Γιούνιοντέιλ (Uniondale).

Ενα από τα στελέχη του συνδέσμου, απαντώντας σε ερώτηση του «Εθνικού Κήρυκα» σχετικά με τα έσοδα από την πώληση του ακινήτου στη διεύθυνση 25-33 Astoria Blvd στην Αστόρια επεσήμανε ότι μόλις ο ορκωτός λογιστής προετοιμάσει τον απολογισμό θα τον κοινοποιήσουν στην Ομογένεια.

Από έρευνα του «Ε.Κ.» στην ιστοσελίδα του Τμήματος Οικονομικών του Δήμου της Νέας Υόρκης προκύπτει ότι το κτίριο πουλήθηκε έναντι $1.200.000. Η σύμβαση για την αγοραπωλησία του ακινήτου υπογράφτηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2016 και ότι ολοκληρώθηκε στις 4 Μαϊου 2017 με τη μεταφορά της κυριότητας (Deed) στην εταιρεία «Sinam LLC».

Η τελετή θα λάβει χώρα το πρωί του Σαββάτου, στις 11:00 π.μ. στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του Οίκου Ευγηρίας του Αγίου Μιχαήλ στο Γιούνιοντέιλ της Νέας Υόρκης στη διεύθυνση 1220 Front Street, Uniondale, New York 11553 παρουσία της επιτροπής του οργανισμού και του Οίκου Ευγηρίας.

Η δωρεά αυτή είναι η πρώτη και η μεγαλύτερη που έλαβε ποτέ ο Οίκος Ευγηρίας του Αγίου Μιχαήλ, από έναν αθλητικό σύνδεσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *