Δύσκολα για Ντιγκινί, χειρουργήθηκε ο Σόουζα

Τουλάχιστον πέντε εβδομάδες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Πορτογάλος αμυντικός του Αρη, Ούγκο Σόουζα που χειρουργήθηκε την Πέμπτη (6/12) στους κοιλιακούς. (φωτογραφία Ευρωκίνηση)

Ο Νικολά Ντιγκινί δεν κατάφερε ούτε την Πέμπτη (6/12) να ακολουθήσει το προπονητικό πρόγραμμα του Αρη και οι πιθανότητες να ενισχύσει τους «κίτρινους» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Από κει και πέρα ο τεχνικός του Αρη, Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για τον επόμενο ενάμιση μήνα στις υπηρεσίες του Ούγκο Σόουζα καθώς ο Πορτογάλος αμυντικός υποβλήθηκε την Πέμπτη σε επέμβαση για το πρόβλημα που αντιθμετώπιζε στους κοιλιακούς.

Ο γιατρός του Αρη Βαγγέλης Πανταζής μίλησε στον ραδιοσταθμό «Libero» για τις περιπτώσεις των Ντιγκίνι και Σόουζα. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

–Για τον Ούγκο Σόουζα και το χειρουργείο:

«Για τον Ούγκο Σόουζα ήταν αναμενόμενο για εμάς και γνωρίζαμε ότι θα γινόταν. Υπήρχαν πιο παλιά οι ενοχλήσεις, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο έγιναν πιο έντονα τα πράγματα. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και ενδυνάμωσης αλλά τις τελευταίες δέκα μέρες δεν μπορούσε να βοηθηθεί από αυτό. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το χειρουργείο, το οποίο έκανε σήμερα στην Αθήνα. Σε 4-5 εβδομάδες πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος να παίξει. Σε τρεις εβδομάδες θα επιστρέψει στις προπονήσεις πιστεύω».

–Για τις ενοχλήσεις του Ντιγκινί:

«Είχε ένα σφίξιμο στη γάμπα. Υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες και αύριο θα υποβληθεί σε ένα τεστάκι. Αν δεν προπονηθεί αύριο, θα υποβληθεί σε μαγνητική και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available