Δώνης: Αφοσιωμένος στη δουλειά μου στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Δώνης. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση.

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Γιώργος Δώνης έβαλε τέλος στη φημολογία που τον «έστελνε» στον πάγκο της Χάντερσφιλντ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζει σε γραπτή δήλωσή του ότι είναι στόχος του να εργαστεί στην Αγγλία, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αποχωρούσε από το «τριφύλλι» λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Η δήλωσή του Δώνη: «Οσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι προπονητικά είναι ένας στόχος μου να εργαστώ σε αγγλικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στον Παναθηναϊκό».
Η είδηση βγήκε από την αγγλική εφημερίδα «Sun» που φιλοξένησε δηλώσεις του Μακεδόνα προπονητή του Παναθηναϊκού, στις οποίες παραδέχεται τη φιλοδοξία του να εργαστεί κάποια στιγμή στην Αγγλία.
Τονίζει ωστόσο ότι όλα εξαρτώνται από το «τριφύλλι» και ότι στην παρούσα φάση είναι δύσκολη η απόφαση να μετακινηθεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει αρχικά: «Ο πρώην άσος της Χάντερσφιλντ, Γιώργος Δώνης αναγνωρίζει την ευκαιρία να επιστρέψει στο Χάντερσφιλντ ως μάνατζερ της ομάδας.
Ο 49 ετών προπονητής είναι σήμερα επικεφαλής του ελληνικού γίγαντα Παναθηναϊκού, αλλά θα ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό του ως προπονητής στην Αγγλία».
Στη συνέχεια ακολουθούν τα λεγόμενα του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος σημειώνει: «Αυτή τη στιγμή η συγκυρία είναι περίπλοκη. Εχω ακόμα δυο χρόνια στο συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό, το έργο μου πηγαίνει πραγματικά καλά και δεν είναι εύκολη η απόφαση να μετακινηθώ. Αλλά για μένα η εμπειρία να βρεθώ στην Αγγλία ως μάνατζερ είναι μία από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μου. Ειδικά στη Χάντερσφιλντ όπου έχω αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής. Τότε δεν έδειξα το καλύτερό μου πρόσωπα, είχα τραυματισμούς πολλές φορές, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Σε αντίθεση με άλλες χώρες, το πρωτάθλημα είναι σε κορυφαίο επίπεδο επειδή υπάρχουν πολλά σημαντικά και δυνατά κλαμπ, με ιστορία. Για μένα όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σωματείο στην Ελλάδα, αλλά είναι διαφορετική η εμπειρία της Αγγλίας και μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available