Εγκώμια για φοιτητές και Πανεπιστήμιο Κύπρου στην τελετή αποφοίτησης

Από την τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην παρουσία του προέδρου Αναστασιάδη. Το κρατικό Πανεπιστήμιο αναπτύσσεται διαρκώς (συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 500 καλύτερα παγκοσμίως σύμφωνα με τα πιο αναγνωρισμένα διεθνή rankings) γεγονός που τόνισε ο Κύπριος Πρόεδρος (Φωτογραφία: Σταύρος Ιωαννίδης/ΓΤΠ).

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζει να  διανύει μία περίοδο κατά την οποία αναπτύσσεται και προοδεύει με εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε χαιρετισμό του στην Τελετή Αποφοίτησης του κρατικού Πανεπιστημίου Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε στον χαιρετισμό του ότι είναι με χαρά, περηφάνια και συγκίνηση που για μία ακόμη χρονιά παρευρίσκεται στην πραγματικά σημαντική για τόσους νέους και νέες στιγμή.

«Θεωρώ την παρουσία μου, ως μία συμβολική δήλωση τιμής στην προσπάθεια που καταβάλατε όλα αυτά τα χρόνια των σπουδών σας, αλλά και στήριξης για το μέλλον που πλέον ανοίγεται μπροστά σας. H αποψινή τελετή αποφοίτησης, συνιστά το ορόσημο που σηματοδοτεί το πέρασμα σας, σε ένα άλλο κοινωνικό στάδιο, αυτό της παραγωγής για όσους το επιλέξουν ή της συνέχισης των σπουδών για άλλους. Για όλους, είναι μία βραδιά που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών και ζωής που αναμφίβολα όποια και αν είναι η μελλοντική τους πορεία θα είναι πάντοτε καθοριστική», πρόσθεσε.

Είπε, παράλληλα, ότι η παρουσία του στην τελετή αποφοίτησης συνιστά συνάμα και μια ξεχωριστή εκτίμηση προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

«Η ανάπτυξη του είναι τέτοια που είμαι βέβαιος εντυπωσιάζει όλους και για αυτό νιώθω ιδιαίτερη την τιμή να προσφωνώ αυτό το δημιουργικό μέρος της πατρίδας μας» είπε. «Το Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζει να διανύει μία περίοδο κατά την οποία αναπτύσσεται και προοδεύει με εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς. Είναι για αυτό που με χαρά βλέπω διακρίσεις, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως καταφέρατε  για άλλη μία χρονιά να  κατοχυρώσετε μία ισχυρή θέση ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και της Ευρώπης», συμπλήρωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available