Εκδήλωση Βορειοηπειρωτών στην Αθήνα

Στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) που στεγάζεται στο Σαρόγλειο Μέγαρο στην οδό Ρηγίλλης. Το Σαρόγλειο Μέγαρο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Νικολούδη. Ξεκίνησε η κατασκευή του το 1929 και κατά πάσα πιθανότητα ολοκληρώθηκε το 1939 όπου και λειτούργησε η λέσχη των αξιωματικών. Θεωρείται ένα από τα ωραιότερα κτήρια της Αθήνας (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ).

ΑΘΗΝΑ. Προσυνέδριο με θέμα «Βόρειος Ηπειρος – Ωρα Μηδέν», «Η δημογραφική αποψίλωση, ο εποικισμός και η αρπαγή των ελληνικών περιουσιών ως ζητήματα Εθνικής Ασφάλειας» διοργανώνει το συμβούλιο του ελληνικού παραρτήματος Βορειοηπειρωτών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Το συμβούλιο απαρτίζεται από τον δικηγόρο και επόπτη του παραρτήματος Θαλή Καραγιαννόπουλο, τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκο, την εκπαιδευτικό Αουρέλα Βίντου, τον ελεύθερο επαγγελματία Σταύρο Γκίνο, τον ιδιωτικό υπάλληλο Απόστολο Τάσο και τον επιστημονικό συνεργάτη και γιατρό Δημοσθένη Γκίκα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) στη Ρηγίλλης.
Στο προσυνέδριο θα μιλήσουν: Ο Λεωνίδας Παππάς, πολιτικός μηχανικός και πρώην πρόεδρος Ομόνοιας, ο Βασίλης Μπολάνος, πρώην δήμαρχος Χειμάρρας και πρώην πρόεδρος Ομόνοιας.

Ακόμη, η Ελένη Θεοχάρους, πρόεδρος του Κινήματος «Αλληλεγγύη» Κύπρου, ο Αλέξανδρος Νίκλαν, Σύμβουλος Ασφαλείας, διαχειριστής Geopolitics and Daily News, ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, Στρατηγικός Αναλυτής και Εταίρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας της Γενεύης, ο Χρήστος Ιακώβου, Πρόεδρος Κυπριακού Κέντρου Ερευνών, ο Χαρίλαος Γκούτος, Ομότιμος Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, ο επόπτης του παραρτήματος Θαλής Καραγιαννόπουλος και ο Παναγιώτης Μπάρκας, πρώην βουλευτής της Ομόνοιας και καθηγητής.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Λάμπρος Καλαρρύτης, δημοσιογράφος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available