Εκκληση του Μagic Mission για Αγώνα Αλληλεγγύης

Είδη πρώτης ανάγκης πακετάρονται στο Μόντρεαλ με παραλήπτες ιδρύματα περίθαλψης παιδιών και ηλικιωμένων στην Ελλάδα. Φωτογραφία: MAGIC MISSION, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ «Ε.Κ.».

ΜΟΝΤΡΕΑΛ. Για ακόμα μια φορά, ήλθε η ώρα που οι εθελοντές του Μagic Mission κάνουν έκκληση στους πιστούς υποστηρικτές τους να δηλώσουν με την παρουσία τους ότι συμμετέχουν στον Αγώνα Αλληλεγγύης για την στήριξη των παιδιών στην Ελλάδα.

Oπως αναφέρουν στην πρόσκλησή τους, «την Κυριακή 11 του Νοέμβρη, στη 1:00 το μεσημέρι, σας περιμένουμε στο Κοινοτικό μας Κέντρο ‘Αδριανός Μαρής’, Hellenic Community of Greater Montreal 5777, av. Wilderton, για να περάσουμε παρέα ένα ευχάριστο απόγευμα. Οπως πάντα θα υπάρχει μουσική και τραγούδια με τον Νίκο Αναστασίου, τον Γιώργο Γεωργακόπουλο και άλλους καλλιτέχνες, που αφιλοκερδώς μας διασκεδάζουν. Θα κληρωθούν πολλά και πλούσια δώρα».

Υπενθυμίζουν βεβαίως ότι το έργο του εθελοντικού οργανισμού βασίζεται στην παρουσία και τη γενναιοδωρία των φίλων μας, που για μια φορά ακόμα θα κάνουν την υπέρβαση για να χαρίσουν χαμόγελα κι αγάπη στα παιδιά και σε όσους έχουν ανάγκη. Και υπογραμμίζουν: «Δεν σταματάμε, δεν μένουμε αδιάφοροι, επιμένουμε κι αγωνιζόμαστε μαζί σας με όλες μας τις δυνάμεις, για να στηρίξουμε τα παιδιά της πατρίδας».

Τιμή εισόδου 50 δολάρια για μεγάλους και $25 για παιδιά κάτω των 12.
Για περισσότερες πληροφορίες, για λαχνούς και εισιτήρια, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο: 514-569-1313

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available