Εκπληκτική εμπειρία η ακρόαση της μουσικής στο νέο Audi A8

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Στο νέο Audi A8 η ακρόαση της μουσικής αποτελεί εκπληκτική εμπειρία. Και αυτό γιατί διαθέτει το Bang and Olufsen 3D Advanced Sound System, το οποίο έχει 23 ηχεία με ιδιαίτερα ελαφρούς και χαμηλής παραμόρφωσης μαγνήτες νεοδυμίου, οι οποίοι παράγουν έναν ήχο υψηλής πιστότητας.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς το εσωτερικό μετατρέπεται σε συναυλιακό χώρο, όπου η μουσική ξεδιπλώνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ηχογραφήθηκε. Ο ήχος είναι αυθεντικός και γεμάτος συναίσθημα. Άλλωστε, η κορυφαία προτεραιότητα των ειδικών ήχου της Audi είναι να κάνουν την ποιότητα του ήχου μια αντανάκλαση της φιλοσοφίας της μάρκας.

Ο ενισχυτής των 1.920 Watt της Bang and Olufsen, ο οποίος λειτουργεί με ιδιαίτερα υψηλή απόδοση χάρη στην τεχνολογία ICEpower, δημιουργεί τον τρισδιάστατο ήχο με τη βοήθεια του επεξεργαστή ψηφιακού σήματος. Οι απώλειες θερμότητας είναι ιδιαίτερα μικρές και για το λόγο αυτό η ακουστική απόδοσή του είναι υψηλή.

Να σημειώσουμε ότι οι εργασίες για τη σχεδίαση των ηχοσυστημάτων του νέου Audi A8 ξεκίνησαν πολύ νωρίς τη διαδικασία εξέλιξής του, με την ενσωμάτωση των ηχείων στα σωστά σημεία του αυτοκινήτου να αποτελεί το «κλειδί» για το 80% της ποιότητας ήχου.

Η καλή ποιότητα του ήχου αποτελεί μια από τις βασικές επιδιώξεις της Audi. Στο νέο Audi A8 η Bang and Olufsen παρέχει τόσο το Advanced όσο και το Premium Sound System. Η

πρώτη επίδειξη ήχου γίνεται μόλις ανοίξει η πόρτα, καθώς μια χαρακτηριστική σύντομη μελωδία, δηλαδή μια σύνθεση που έχει γραφτεί ειδικά για το Α8, υποδέχεται τους επιβάτες. Ταυτόχρονα, ο ειδικά μελετημένος φωτισμός παρουσιάζει το εσωτερικό της πολυτελούς λιμουζίνας με έναν μοναδικό τρόπο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *