Ελληνική ταβέρνα με ψάρια και θαλασσινά άνοιξε στο Γούντμπερι της Νέας Υόρκης (βίντεο)

Πηγή: Facebook/@Oniro Taverna

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το «Oniro», μία νέα ταβέρνα με αιγαιοπελαγίτικη διακόσμηση και πλούσιο μενού ψαριών και θαλασσινών, άνοιξε στο Γούντμπερι της Νέας Υόρκης.

Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας, Χρήστος Σπυρόπουλος και Γιάννης Τσελεκίδης, έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εστίασης καθώς είναι οι δύο από τους πέντε συνιδιοκτήτες του εστιατορίου «Limani» στο Ρόσλιν.

Oταν το «Limani» άνοιξε το 2008, ανέβασε τον πήχη της ποιότητας των εστιατορίων με θαλασσινά του Λονγκ Αϊλαντ και μέχρι σήμερα παραμένει το καλύτερο εστιατόριο της κατηγορίας αυτής.

Oniro Taverna & Lounge Interview with Anastasios Gliatis.

Our Interior Designer Anastasios Gliatis talks about his inspiration for creating the look and feel of Oniro Taverna.

Posted by Oniro Taverna on Saturday, April 28, 2018

Το «Oniro» αποτελεί ουσιαστικά παρακλάδι του «Limani», με χαμηλότερες τιμές, αλλά εξίσου υψηλή ποιότητα πρώτων υλών. O χώρος είναι «ζεστός» και θυμίζει έντονα Ελλάδα μιας και τον επιμελήθηκε ο γνωστός διακοσμητής Αναστάσιος Γλιατής.

Το μενού αποτελείται από μεγάλη ποικιλία ψαριών και οστρακοειδών που απαντώνται κυρίως στα νερά της Μεσογείου αλλά υπάρχει και μία σειρά πιάτων που έχουν ως βάση τους το κρέας. Η κουζίνα τελεί υπό τη διεύθυνση του σεφ Γιώργου Νικητόπουλου ενώ γενικός διευθυντής του μαγαζιού είναι ο Κρις Γιώργου.

Ο κατάλογος των κρασιών περιλαμβάνει 60 ετικέτες, όλες ελληνικές, όπως επίσης και οι εμφιαλωμένες μπύρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available