Ελπίδων: Χάθηκε άδικα η μεγάλη η ευκαιρία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Η ήττα της Εθνικής Ελπίδων Κύπρου από τη Βόρεια Ιρλανδία με 1-0, φυσιολογικά έφερε απογοήτευση και ο στόχος της έντονης παρουσίας στον ένατο όμιλο απομακρύνεται.

Στους δύο αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της διαδρομής στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21, η Εθνική Κύπρου θα συνεχίσει να κυνηγά το καλύτερο, όμως η ήττα αυτή δεν της επιτρέπει να ανατρέψει τα δεδομένα και να ξεπεράσει όλες τις ομάδες που προπορεύονται.

Η Εθνική Κύπρου στο «Mourneview Park» έχασε άδικα ένα παιχνίδι αποκλειστικά από δικά της λάθη και ταυτόχρονα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο παιχνίδι με τους Σέρβους που θα την έφερνε στους εννέα βαθμούς.

«Δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στην κρισιμότητα του αγώνα όμως και έτσι που εξελίχτηκαν τα πράγματα φάνηκε καθαρά ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ και μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Είμαστε απογοητευμένοι όμως θα πρέπει να κοιτάξουμε και το αύριο και μέχρι τις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις θα δούμε τι θα αλλάξει. Τον Μάρτιο θα γίνει το φιλικό με τη Λετονία και μέχρι τότε που θα συγκεντρωθούμε ξανά, σας εύχομαι καλή συνέχεια στις ομάδες σας», ανέφερε απευθυνόμενος στους νεαρούς διεθνείς ο ομοσπονδιακός προπονητής Απόστολος Μακρίδης.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών το λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας Πιέρος Σωτηρίου που εξέφρασε με τη σειρά του απογοήτευση για τον απολογισμό του αγώνα τονίζοντας:

«Είμαστε το ίδιο απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι γιατί χάθηκε άδικα μια μεγάλη ευκαιρία. Με τις ευκαιρίες που βρήκαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και στο τέλος δυστυχώς δεν πήραμε τίποτε σε ένα παιχνίδι που ήταν καθαρά δικό μας».

Οι υποχρεώσεις της Κύπρου στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο του 2014 με Βέλγιο και Ιταλία αντίστοιχα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available