Ενα μεγάλο ευχαριστώ

Κύριε Διευθυντά,

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και μεγάλο ευχαριστώ στην εφημερίδα της ελληνικής ομογένειας «Εθνικό Κήρυκα» και προσωπικά στους δημοσιογράφους κ. Αναστάση Κουτσογιάννη και Ματίνα Δεμελή για τη βοήθεια και τις πολύτιμες πληροφορίες που μας προσέφεραν στο οικογενειακό θέμα του θανάτου του αγαπημένου μας θείου Παναγιώτη Γεωργακάκου, καθώς και στην κυρία Jennifer Constantin του Φιλόπτωχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής για την οικονομική βοήθεια, την άριστη επικοινωνία και το ειλικρινές ενδιαφέρον που επέδειξε στο οικογενειακό μας θέμα.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Τομ Αντωνόπουλο και το γραφείο κηδειών «Farenga» για την άριστη συνεργασία μας, τη συνέπεια και υπευθυνότητά του από την πρώτη στιγμή και καθ’ ολη τη διάρκεια των απαραίτητων γραφειοκρατικών ζητημάτων.

Βαθιά ευγνωμοσύνη νιώθουμε και για όλους τους φίλους και γνωστούς του θείου μας, που με την αγάπη τους και αίσθημα αλληλεγγύης, μας αναζήτησαν και επικοινώνησαν μαζί μας.

Χάριν σε όλους εσάς, στη δική σας σπουδαία συμβολή και καθοδήγηση, ο αγαπημένος μας θείος Παναγιώτης Γεωργακάκος, αναπαύεται από τις 18 Νοεμβρίου 2018 στην πατρική του γη, στο αγαπημένο του χωριό Κότρωνας, δίπλα στους γονείς του και στα αδέλφια του.

Με εκτίμηση και αγάπη

Η οικογένεια του Γεωργίου Γεωργακάκου,
αδελφού του Παναγιώτη Γεωργακάκου

Ανατολική Μάνη, Ελλάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available