Ενθουσιασμένος με ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης (βίντεο)

Ο Πρόδρομος Πετρίδης καλωσορίζει στον ΑΠΟΕΛ τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Φωτογραφία: ΑΠΟΕΛ

Ευχαριστημένος, ενθουσιασμένος και αποφασισμένος να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε νέες επιτυχίες εμφανίστηκε στην επίσημη παρουσίαση του στον Αρχάγγελο ως νέος τεχνικός των «γαλαζοκίτρινων», ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός υπογράμμισε πως θα βασιστεί σε έναν κορμό 7-8 ποδοσφαιριστών ενόψει των δύσκολων αγώνων που έπονται και θα μικρύνει το ροτέισον. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα αλλά θα προσπαθήσει να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του.
Την ίδια ώρα στάθηκε στην απουσία του κόσμου τονίζοντας πως είναι μεγάλη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς πάντα ήταν ένας έξτρα παίκτης για την ομάδα.
Παράλληλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η συνεργασία του με τους «γαλαζοκίτρινους» και μετά το καλοκαίρι.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός εξέφρασε την ευχαρίστηση του για τον Πρόδρομο Πετρίδη και υπογράμμισε πως αν δεν τον εμπιστευόταν δεν θα τον έφερνε στον ΑΠΟΕΛ.
«Θα μιλήσουμε πολύ πιο γρήγορα από τον Μάιο με τον πρόεδρο για ανανέωση. Αν είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι και οι δύο θα είναι εύκολο. Αν δεν με εμπιστευόταν, δεν θα ήμουν εδώ», ήταν το σχόλιο του Ουζουνίδη.

Μίλησε για όλα ο Πετρίδης
Εντονος ο Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στην παρουσία Ουζουνίδη για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ κάνοντας απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία του στον προεδρικό θώκο των «γαλαζοκίτρινων».

Αναφέρθηκε στις επιτυχημένες πορείες του ΑΠΟΕΛ, με τους επτά συνεχόμενους τίτλους τα τελευταία χρόνια και τους στόχους που άλλαξαν την τελευταία δεκαετία. Παράλληλα, μίλησε για το κεφάλαιο προπονητών και ξεκαθάρισε πως πρώτιστός στόχος οι τίτλοι και οι επιτυχίες της ομάδας.
Την ίδια ώρα ξεκαθάρισε πως δεν είπε ποτέ «όχι» σε κάποιον προπονητή για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή και υπογράμμισε πως λάθη γίνονται και καμία ομάδα δεν έχει τον τέλειο προγραμματισμό.

Επίσης, έδειξε σίγουρος πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και κάλεσε τους ΑΠΟΕΛίστες να σταθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές και τη τεχνική ηγεσία.

Για τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών επί θητείας του, παραδέχθηκε ότι κάποιοι προπονητές αδικήθηκαν, όμως τόνισε πως η επιτυχία της ομάδας είναι πάνω απ’ όλα.

«Είναι κανείς με την εντύπωση ότι είναι αυτοσκοπός να διώχνουμε προπονητές; Τι πιο εύκολο να φέρναμε κάποιον και να τον αφήναμε εκεί να δουλέψει και να αναπτύξει την ομάδα. Είμαστε, όμως, ως ΑΠΟΕΛίστες έτοιμοι να δεχθούμε το ενδεχόμενο αποτυχίας; Δεν είμαστε έτοιμοι. Εθεσα αυτό το ερώτημα στις Γενικές Συνελεύσεις. Κανένας δεν συμβιβάζεται ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα. Κάναμε λάθη στις επιλογές και ως πρόεδρος αναλαμβάνω την ευθύνη.

Κάποιες δεν ήταν επιλογή του Δ.Σ. αλλά από επαγγελματίες, όμως είχαν την ίδια κατάληξη. Κάποιοι βοήθησαν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, μπορεί να αδικήθηκαν από την απομάκρυνση τους, όμως προτεραιότητα για εμένα είναι η επιτυχία της ομάδας. Η επιλογή προπονητών είναι η πιο δύσκολη στην στελέχωση μιας ομάδας. Γιατί αν δεν υπάρχουν αποτελέσματα και θέαμα υπάρχει αμφισβήτηση».

Για τους λόγους που προέκυψε το διαζύγιο του ΑΠΟΕΛ με τον τεχνικό διευθυντή Ντομένικο Τέτι ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ παραδέχθηκε πως η επιλογή του Κόρε Ινγκεμπριγκστεν ήταν της διοίκησης και δεν έβρισκε σύμφωνο τον Ιταλό τεχνικό διευθυντή.

«Ο Τέτι δεν ήταν σύμφωνος, ήθελε διαφορετικό προφίλ. Οταν ήρθε ο Κόρε, ήθελε να έχει την αποκλειστική ευθύνη τον μετεγγραφών και εκεί διαφώνησαν. Αυτή ήταν η κύρια αιτία του διαζυγίου. Είχαμε μια άψογη συνεργασία και τον ευχαριστούμε για όλα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ για τον τέως τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available