Ενσταση του ΠΑΟ κατά του Φ.Α.

Ενσταση κατά του Φύλλου Αγώνος κατέθεσε ο Παναθηναϊκός (φωτογραφία: Ευρωκίνηση).

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνα του διακοπέντα αγώνα με τον ΠΑΟΚ με το πειθαρχικό όργανο της δικοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος να προσδιορίζει για την ερχόμενη Τρίτη την εκδίκασή της. Ουσιαστικά η «πράσινη» διοίκηση θεωρεί λανθασμένη την απόφαση του διαιτητή Κύζα να διακόψει το ματς, μετά τον τραυματισμό του Βλάνταν Ιβιτς από αντικείμενο που πετάχθηκε από την εξέδρα και τη διακομιδή του τεχνικού του ΠΑΟΚ στο νοσοκομείο και ζητά την ακύρωσή της. Αν όμως η ένσταση δεν γίνει δεκτή τότε ο Παναθηναϊκός θα χάσει το παιχνίδι «στα χαρτιά» και θα του αφαιρεθούν βαθμοί, τόσο από τα πλέι οφ όσο και από το επόμενο πρωτάθλημα.

Η σχετικά ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε την Τρίτη 23/05/2017 και ώρα 15:30 την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να υποστηρίξει την ένσταση κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Παναθηναϊκός – ΠΑΕ ΠΑΟΚ της 17ης-5-2017 (2η αγωνιστική ημέρα των πλέι οφς του Πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα, περιόδου 2016-2017).
Αναλυτικά: ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Με βάση την από 19-5-2017 ένστασή σας κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Παναθηναϊκός – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος (αγώνας) διεξήχθη κατά την ορισθείσα ημερομηνία της 17ης-5-2017 (2η αγωνιστική ημέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα, περιόδου 2016-2017), καλείσθε την Τρίτη, 23-5-2017, και ώρα 15.30, κατά την εκδίκασή της, προκειμένου να την υποστηρίξετε».
Παράλληλα, το «τριφύλλι» κατέθεσε και έφεση για την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Μάρκους Μπεργκ, με βάση τα όσα κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Βρέθηκε ο φίλαθλος που πέταξε το κουτάκι
Από την πρώτη στιγμή που ο Βλάνταν Ιβιτς έπεσε κάτω από το κουτάκι που πέταξε οπαδός του Παναθηναϊκού από την εξέδρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, την περασμένη Κυριακή, οι άνθρωποι της διοίκησης έψαχναν πυρετωδώς τον… ανόητο (όπως τον χαρακτηρίζουν) που έκανε αυτή την καταδικαστική ενέργεια.
Τελικά οι προσπάθειές τους έπιασαν τόπο και η «πράσινη» ΠΑΕ βρήκε τον συγκεκριμένο οπαδό από κάμερα του γηπέδου και το σχετικό οπτικό υλικό έχει παραδοθεί ήδη στη ΓΑΔΑ. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να γίνει η ταυτοποίηση του δράστη από την αστυνομία, για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου ο ανόητος, αλλά και να βλέπει τη Λεωφόρο μόνο από… φωτογραφία από εδώ και πέρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *