Εορτή των Τριών Ιεραρχών: Αναγγελία ανασύστασης Ανωτάτης Επιτροπής Ελληνικής Παιδείας (βίντεο & φωτογραφίες)

Ο διευθυντής Παιδείας Αναστάσιος Κουλαρμάνης, ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Αμερικής Δημήτριος, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο Επίσκοπος Μηδείας Απόστολος, ο Αρχιμανδρίτης Μάξιμος Κώνστας και ο γενικός πρόξενος Ελλάδος Κωνσταντίνος Κούτρας, παρευρίσκονται στην ομιλία: «Τραγουδήστε στον Κύριο ένα νέο τραγούδι: Οι τρεις ιεράρχες και η θεολογία της μουσικής», Καθεδρικός Ναός της Αγίας Τριάδος, Μανχάταν, 30 Γενάρη 2020. (Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης)

ΜΑΝΧΑΤΑΝ, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σε εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η σύναξη για την Ελληνική Φιλοσοφία και την Παιδεία στις 30 Ιανουαρίου 2020 στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος στο Μανχάταν (337 E 74th St, New York, NY 10021).

Να σημειωθεί ότι η σύναξη εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής, για τον εορτασμό των Ελληνικών Γραμμάτων, τιμώντας την εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, προστατών της …

To Read this Article Login or Subscribe

Login Subscribe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available