Επιστροφή Ουάρντα στον Ατρόμητο

Ο Αμρ Ουάρντα είναι πιθανόν να επανεμφανισθεί στην αποστολή του Ατρόμητου στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Περιστέρι. (φωτογραφία Ευρωκίνηση)

Ο Αμρ Ουάρντα πήρε άφεση αμαρτιών από την διοίκηση του Ατρομήτου για την απρεπή συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και είναι πολύ πιθανόν να συμπεριληφθεί στην αποστολή των Περιστεριωτών για την αναμέτρηση της Κυριακής πάλι κόντρα στην «Ενωση» αυτή την φορά στο Περιστέρι. Αλλωστε ο 26χρονος Αιγύπτιος προπονείται από την περασμένη Τετάρτη με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στην ευχέρεια του Νταμίρ Κάναντι αν τον χρησιμοποιήσει κόντρα στην ΑΕΚ.

Μάλιστα ο Ουάρντα έσπευσε να κάνει μια δήλωση μεταμέλειας, δηλώνοντας ευγνώμων απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου.

«Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με αγκάλιασε τόσο πέρυσι όσο και φέτος και μου έδωσε τη δυνατότητα να ανακηρυχτώ MVP της Superleague. Τονίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω ή να στεναχωρήσω τους φιλάθλους του Ατρομήτου και ζητώ συγνώμη για τη στιγμιαία αντίδραση μου.Θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του και ταυτόχρονα να κάνω τους φιλάθλους του χαρούμενους. Ενα είναι σίγουρο, ότι σέβομαι απόλυτα τον Ατρόμητο και τους φιλάθλους του», ανέφερε ο Αιγύπτιος χαφ σε γραπτή του δήλωση.

Πάντως οι «fentagin» δεν έχουν αλλάξει την αρνητική στάση που έχουν απέναντι στον Ουάρντα. Συγκεκριμένα μετά από συνάντηση που είχαν με μέλη της διοίκησης, αλλά και τον Κάναντι έβγαλαν ανακοίνωση την Παρασκευή(15/3) στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Στην κουβέντα που πραγματοποιήθηκε, ο σύνδεσμος ήταν κάθετος στην απόφαση που έχει πάρει και συνεχίζει να θεωρεί τον Ουάρντα ως ξένο σώμα. Σεβόμαστε το σκεπτικό του προπονητή, καθώς και την λογική της “2ης ευκαιρίας” που διατύπωσε η διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο σαν οργανωμένοι οπαδοί αυτής της ομάδας, για την οποία κάποιοι από εμάς έχουν χύσει αίμα και κάποιοι άλλοι ακόμα τρέχουν στις δικαστικές αίθουσες, συνεχίζουμε να θεωρούμε τον συγκεκριμένο παίχτη κάτι παραπάνω από έναν επιπόλαιο νεαρό που βγήκε εκτός εαυτού».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available