Επιταγή 60.000 ευρώ στην ΕΛΕΠΑΠ από τη εταιρεία Βwin

Η εταιρεία Bwin παρέδωσε επιταγή στην ΕΛΕΠΑΠ σε ειδική εκδήλωση, όπου διακρίνονται από αριστερά: Μαριάννα Μόσχου, Ιωάννα Μπερίου (διευθύντρια εταιρικής ευθύνης bwin), Ζωή Μαυροφόρα (marketing bwin) και Ιωάννης Καποδίστριας (διευθυντής Βwin), (φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ»).

Με ιδιαίτερη συγκίνηση η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) κ. Μαριάννα Μόσχου, παρέλαβε από τους εκπροσώπους της εταιρείας Βwin, μίας εκ των κορυφαίων παγκοσμίως στοιχηματικών εταιρειών, επιταγή 60.000 ευρώ σε μία εκδήλωση γεμάτη παιδικά χαμόγελα και ευχαριστίες, το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Ευτυχώς οι φίλοι μας αυξάνονται» είπε η κ. Μόσχου, αναφερόμενη στο μεγάλο έργο που γίνεται στις δεκαετίες που έχουν παρέλθει από το 1937 υπέρ των παιδιών με κινητικές αναπηρίες, με εγκεφαλική παράλυση και άλλες νευρωγνωστικές διαταραχές.

Οπως ανέφερε η κ. Μόσχου, «μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας στην Ελλάδα ‘Who stole the Cup’, η οποία προβλήθηκε στα ΜΜΕ, το κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει μέσα από την εταιρική ιστοσελίδα της Βwin την Μη Κυβερνητική Οργάνωση ή το Ιδρυμα της επιλογής του με σκοπό να το ενισχύσει οικονομικά. Και πρώτευσε η ΕΛΕΠΑΠ. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη μεγάλη αγκαλιά αγάπης που ανοίξατε για τα παιδιά μας και ελπίζουμε ότι θα παραμείνετε σταθερά κοντά μας, πιστοί και αγαπητοί υποστηρικτές του πολυετούς έργου μας…» δήλωσε η κ. Μαριάννα Μόσχου.

Η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Μαριάννα Μόσχου, δίπλα σε αγγελούδια που τραγούδησαν ως ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δωρεά που έγινε από την εταιρεία Bwin, (φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ»).

Καταλήγοντας ανέφερε: «Ολη η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ, παιδιά, γονείς, προσωπικό, διεύθυνση, διοίκηση, εθελοντές, εκφράζουν την απεριόριστη ευγνωμοσύνη τους στην Βwin. Χάρη στην κοινή προσπάθεια όλων, η Βwin θα προσφέρει τη δυνατότητα σε 1.000 παιδιά με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα που περνούν το κατώφλι μας καθημερινά σε όλη την Ελλάδα, να κάνουν τα δικά τους ‘Βήματα Ζωής’, με την βοήθεια των έμπειρων θεραπευτών της ΕΛΕΠΑΠ, σ’ ένα ιδανικό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, για την ενθάρρυνση της κίνησης, της επικοινωνίας, της έκφρασης, της εξερεύνησης, του δημιουργικού και φανταστικού παιχνιδιού».

Η εκδήλωση ήταν όντως γεμάτη παιδικά χαμόγελα, όπως συνήθως είναι οι εκδηλώσεις της ΕΛΕΠΑΠ που ξέρει πώς να τιμάει τους δωρητές της και όπως ανέφερε η πρόεδρος κ. Μόσχου «η Βwin, με την πολύτιμη προσφορά της, θα στηρίξει την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού των αιθουσών αισθητηριακής ολοκλήρωσης (Sensory Integration) στην ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας και στα 5 Παραρτήματά της σε Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο».

Την επιταγή είχαν τη χαρά να παραδώσουν εκπρόσωποι της Βwin στην πρόεδρο και τα παιδιά στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ.

Η διευθύντρια εταιρικής ευθύνης της Βwin κ. Ιωάννα Μπερίου, δήλωσε: «Ολοι στη Βwin είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σημερινή ημέρα. Είμαστε περήφανοι που είχαμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε μία τεράστια διαφημιστική καμπάνια σε αιτήματα που έχει γεννήσει η ελληνική κοινωνία και που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Βwin. Ο πυλώνας Κοινωνία, είναι ένας βασικός πυλώνας για εμάς και σκοπός μας είναι να προσπαθήσουμε να τον υποστηρίζουμε με καινοτόμες δράσεις, που την τελική επιλογή έχει το κοινό και το ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available