«Εφυγε» από την ζωή ο ομογενής Στιβ Σπυρόπουλος

Φωτογραφία αρχείου: ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ.

ΜΠΑΤΑΒΙΑ. Θρήνος στην ομογενειακή κοινότητα με τον απροσδόκητο χαμό του Στυλιανού -Στιβ- Σπυρόπουλου.

Ο 66χρονος ιδιοκτήτης των εστιατορίων «Family Settle» και «Billy Goat Tavern» στην πόλη Μπατάβια δεν είναι πια κοντά μας. «Εφυγε» την περασμένη Παρασκευή, ενώ τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά.

«Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία που έχουμε προκαλέσει στους αγαπητούς και πιστούς μας πελάτες» αναφέρει μεταξύ άλλων η δήλωση της οικογένειας.

Ο Στέλιος Σπυρόπουλος και η σύζυγός του Ρούλα είχαν βάλει όλη τους την αγάπη και το μεράκι στα εστιατόριά τους και στην επαφή που είχαν με τους ομογενείς πελάτες τους, και όχι μόνο.

Μία οικογενειακή, ζεστή επιχείρηση με σεβασμό στους πελάτες και πάντα με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Για τον Στέλιο και την Ρούλα ο πελάτης ήταν το κεντρικό πρόσωπο.

Ανοιχτά (σχεδόν) όλη τη διάρκεια του χρόνου με ζεστό καφέ, αυγά Benedict, πολύ καλό πρωινό και φθηνές τιμές. Αρχικά άνοιξαν την πρώην «Red Barn Restaurant» στην West Main Street το 1984 και στη συνέχεια ακολούθησε η ταβέρνα «Billy Goat Tavern».

Ο γιος του, Γιάννης Σπυρόπουλος, τόνισε, μιλώντας στην «Daily News», πως οι γονείς του είδαν την επιχείρηση ως ευκαιρία και τόνισε την οικογενειακή ατμόσφαιρα του εστιατορίου και τα σπιτικά φαγητά.

Ο ντετέκτιβ, Kevin Czora, ανέφερε πως ο Στέλιος Σπυρόπουλος βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του «Billy Goat» περίπου στις 7:00 το βράδυ της Παρασκευής. Το σώμα του μεταφέρθηκε στο Monroe County Medical Examiners Office για αυτοψία, χωρίς όμως να βρεθούν «περίεργα» στοιχεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available