Εφυγε από τη ζωή ο ομογενής Γιάννης (Βάνιας) Τσαρσιταλίδης

O αείμνηστος Γιάννης (Βάνιας) Τσαρσιταλίδης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 84 ετών, ο αγαπητός Γιάννης (Βάνιας) Τσαρσιταλίδης, με καταγωγή από τη Δράμα, το Σάββατο 14 Απριλίου. Η κηδεία του έγινε την Τρίτη 17 Απριλίου από το νεκροπομπείο Antonopoulos Funeral Home 38-08 Ditmars Blvd, Astoria, NY 11105. Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον ιερό ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου, 22-30 33rd St., Astoria, NY 11105 στις 10:30 π.μ.

Οπως ανέφερε ο Δρ. Χαράλαμπος Β. Βασιλειάδης, «το ηλιόλουστο πρωινό του περασμένου Σαββάτου ‘έφυγε’ ένας δικός μας άνθρωπος, ο Γιάννης (Βάνιας) Τσαρσιταλίδης. Αν με μια λέξη θα θέλαμε να τον χαρακτηρίζαμε, αυτή θα ήταν ‘καλός’, αν όχι ‘άριστος’. Διότι επρόκειτο για έναν καλό πατριώτη, καλό χριστιανό, καλό άνθρωπο, και ειδικά για εμάς του Ιερού Ιδρύματος και τον καθένα μας χωριστά, επρόκειτο για ένα άριστο φίλο μας που σε κέρδιζε με την ηπιότητά του, με το χαμόγελό του, με τη νηφαλιότητά του, με την καλοσύνη του».

«Εφυγε για να προστεθεί στο αδιάστατο Πάνθεο την αγίων προγόνων μας, των τιμημένων πατέρων μας, των χιλιάδων μαρτύρων μας, των καλών συμπατριωτών μας. Αφήνει ‘πίσω’ την εξαιρετική σύζυγο του, Δέσποινα, τις δύο εκλεκτές θυγατέρες του, Ελένη και Ιορδανία, και πολλά εγγόνια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς. Εκφράζουμε στην οικογένεια του αγαπημένου μας Βάνια τα ειλικρινή βαθιά συλλυπητήρια μας, και τους ευχόμαστε μακρόχρονη ευημερία για να τον θυμούνται με αγάπη και όλοι μαζί να τιμούμε με σεβασμό τη μνήμη αυτού του ωραίου ανθρώπου», πρόσθεσε.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *