Η Ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών στον Καθεδρικό Ναό Μπρούκλιν

Μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου, από αριστερά, Χαράλαμπος Παλουμπής, πρόεδρος, Κωνσταντίνος Βασιλάκος, Δρ Νικόλαος Αλεξάνδρου, Ευστάθιος Μπάκας, Νικόλαος Λάμπρου. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Προεξάρχοντος του Επισκόπου Μηδείας κ. Αποστόλου τελέστηκε η Ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Καθεδρικό Ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν, την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Μέσω «Ε.Κ.», ο Επίσκοπος κ. Απόστολος έστειλε το εξής μήνυμα: «Προσεύχομαι στην Παναγία μας να δίνει, υγεία, θεραπεία και δύναμη σε όλους τους ανθρώπους, ειρήνη σε όλο τον κόσμο, να ευλογεί και να προστατεύει το γένος των Ελλήνων και την Ομογένειά μας.
Με ευλάβεια και κατάνυξη να γιορτάσουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τις άγιες ημέρες του Πάσχα».

Ο ιερατικός προϊστάμενος, π. Ευαγόρας Κωνσταντινίδης, εξέφρασε τη χαρά της κοινότητας για την παρουσία του Επισκόπου στον Καθεδρικό Ναό και έστειλε τις ευλογίες του για καλή Σαρακοστή.

Μέλη της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, από αριστερά, Ανάργυρος Παλουμπής, Βούλα Παλουμπή, Αικατερίνη Βλήτα, Εφη Κατσένη, Katerina James, Πόπη Γαβαλιά. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς

Ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου, Χαράλαμπος Παλουμπής, αναφέρθηκε στην εθνική και θρησκευτική γιορτή της 25ης Μαρτίου και ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Ομογένεια.

Η Εφη Κατσένη, γραμματέας και μέλος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, μίλησε για το μεγάλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί ο σύλλογος από τα 60 μέλη και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη βοήθεια και συμπαράσταση.

Να σημειωθεί, ότι μετά το τέλος της Ακολουθίας προσφέρθηκε γεύμα στην κοινοτική αίθουσα από τη Φιλόπτωχο.

Ο Επίσκοπος Μηδείας κ. Απόστολος. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς
Μέλη της κοινότητας, από αριστερά, Στελίνα Αργυρίου, Νικόλαος Λάμπρου, Ευστάθιος Μπάκας, Ηρακλής Αργυρίου. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς
Η Εικόνα της Παναγίας στον Ιερό Ναό. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς
Ο π. Ευαγόρας Κωνσταντινίδης, προσεύχεται στο Ιερό του ναού. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available