Η απειλή έγινε πράξη και… -3

Ο Γιανς Βέμερ. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση.

«Γάγγραινα» που τρώει τον Παναθηναϊκό η περίπτωση Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός αμυντικός δεν έκανε πίσω, δεν δέχθηκε καμία πρόταση του Παναθηναϊκού για εξωδικαστικό συμβιβασμό, η υπόθεσή του εκδικάστηκε και την Δευτέρα ήρθε η… καμπάνα. Η αναμενόμενη… καμπάνα, αυτή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκα.

Κι εδώ όμως οι «πράσινοι» πήραν παράταση. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο είχε εκδικάσει την περασμένη εβδομάδα την προσφυγή του Γερμανού ποδοσφαιριστή, επέβαλε την Δευτέρα την «καμπάνα», αλλά δεν δέχθηκε την άμεση επιβολή της που ζήτησε η πλευρά του Βέμερ κι έδωσε διορία τρεις εργάσιμες ημέρες από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της απόφασης και μέχρις ότου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προβεί στην πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του πρώην παίκτη της.

Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι για να ενεργοποιηθεί η ποινή θα πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο πλευρές θα έχουν χρόνο για νέες συζητήσεις, προκειμένου να βρεθεί λύση. Η πλευρά Βέμερ είχε ζητήσει εξ αρχής επιβολή και ενεργοποίηση της ανωτέρω ποινής, όμως το δικαστήριο σήμερα επέβαλε τους μείον 3, αλλά χωρίς να τους ενεργοποιεί. Αν, λοιπόν, στις νέες διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών, βρεθεί η χρυσή τομή, ο Παναθηναϊκός θα τη γλιτώσει.
Οι «πράσινοι» χρωστάνε περίπου 500.000 ευρώ στον Γερμανό. Αρχικά του είχαν προτείνει 100.00 στο… χέρι και άλλες 300.000 σε 6 δόσεις των 50.000. Ο Βέμερ αρνήθηκε και αντιπρότεινε 300.000 και τα άλλα 200.000 σε 4 δόσεις των 50.000, που φυσικά απορρίφθηκε από τους «πράσινους».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *