Η Αραβέλλα Σιμωτά στηρίζει Κώστα Κωνσταντινίδη

Φωτογραφία αρχείου: Η Αραβέλλα Σιμωτά, ο Μιχάλης Γιάνναρης και ο Κώστας Κωνσταντινίδης φωτογραφίζονται με τον ιερατικό προϊστάμενο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος στην Κορώνα, π. Γεώργιο Αναστασίου, αμέσως μετά την βράβευσή του. (Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Κώστας Μπέη).

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ομογενής πολιτειακή βουλευτής, Αραβέλλα Σιμωτά (Aravella Simotas), τάσσεται και επίσημα στο πλευρό του κυπριακής καταγωγής υποψηφίου προέδρου του Κουίνς, Κώστα Κωνσταντινίδη (Costa Constantinides), μετά την ανακοίνωση της υποστήριξης (endorsement) από την προεκλογική καμπάνια του κ. Κωνσταντινίδη.

Η κίνηση αυτή της κ. Σιμωτά, η οποία θεωρείτο αναμενόμενη, έρχεται να πλαισιώσει και την αντίστοιχη δήλωση υποστήριξης του ομογενή πολιτειακού γερουσιαστή, Μιχάλη Γιάνναρη, ο οποίος, πριν από δυο εβδομάδες, επίσης υποστήριξε με πολιτική δήλωση την υποψηφιότητα Κωνσταντινίδη.

Στη δήλωσή της, η Αραβέλλα Σιμωτά εστίασε, μεταξύ άλλων, στην περιβαλλοντική ατζέντα του Κωνσταντινίδη, η οποία θεωρείται η βασικότερη, ενδεχομένως, προτεραιότητα, του προγράμματός του.

«Ο Κώστας είναι ένας πρωταθλητής για τις ‘πράσινες’ πρωτοβουλίες. Το κλίμα μας βιώνει τρομερές απειλές τη δεδομένη χρονική στιγμή. Χρειαζόμαστε ανθρώπους όπως ο Κώστας, οι οποίοι εργάζονται ακούραστα για να αποτρέψουν περαιτέρω ζημιές στον πλανήτη μας. Ενδιαφέρεται πραγματικά για το Κουίνς και για να κάνει την περιοχή καλύτερη, φιλικότερη στο περιβάλλον και ένα πιο δίκαιο τόπο για όλους που ζουν εδώ. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που τον στηρίζω για να είναι ο επόμενος πρόεδρος του Κουίνς», δήλωσε η κ. Σιμωτά.

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κώστα Κωνσταντινίδη γίνεται λόγος για τις κοινές δράσεις που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια οι δυο ομογενείς πολιτικοί, όπως οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στο μετρό, ενώ τονίζεται και η κοινή ελληνική καταγωγή τους.

«Αμφότεροι οι αιρετοί είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι ως εκλεγμένοι Ελληνοαμερικανοί, που αντιπροσωπεύουν την Αστόρια», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, με τον Κώστα Κωνσταντινίδη να πλέκει το εγκώμιο της Αραβέλλας Σιμωτά.

«Είμαι ευγνώμων για την στήριξη της Αραβέλλας Σιμωτά, η οποία είναι ένας ευσυνείδητος σύμμαχος στη μάχη για μια καλύτερη Αστόρια. Εχει δώσει αγώνες για τα δικαιώματα των γυναικών σε επίπεδο Πολιτείας και είμαι ενθουσιασμένος που είναι έτοιμη να αλλάξουμε το Κουίνς», είπε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαρτίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available