Η γιορτή της Νεολαίας των Αρκάδων «Γέρος του Μωρέα», Αστόρια

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Νεολαίας των Αρκάδων

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την καθιερωμένη ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου το Τμήμα Νεολαίας του Συλλόγου Αρκάδων «Γέρος του Μωρέα», στο ομογενειακής ιδιοκτησίας «Monika’s Cafe Bar», στην Αστόρια.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Βουρνάς, με την σύζυγό του, Αγγελική και ο Β’ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Φίλιος.

«Είναι σημαντικό, ως Νεολαία, να δηλώνουμε παρόντες στον Σύλλογο και να στηρίζουμε τη μακρά του παράδοση. Η εορταστική αυτή εκδήλωση, την οποία οργανώνουμε εμείς, είναι κομμάτι των δραστηριοτήτων μας και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την προσέλευση. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Χρήστο Βουρνά και τον Β’ Αντιπρόεδρο Δημήτρη Φίλιο για την αμέριστη υποστήριξή τους. Χρόνια πολλά σε όλους», δήλωσε στον «Ε.Κ.» ο πρόεδρος του Τμήματος Νεολαίας, Δημήτρης Μπουγιούκος.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζωντανή ελληνική μουσική και άφθονο κέφι, ενώ δεν έλειψαν τα εκλεκτά εδέσματα, όπως επίσης και τα δημοφιλή γλυκά της εορταστικής περιόδου.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Νεολαίας των Αρκάδων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available