x

ΑΠΟΨΕΙΣ

Η διχασμένη Ομοσπονδία

Κύριε Διευθυντά,

Θα μου επιτρέψετε να πω και πάλι δυο λόγια για την ταλαίπωρη Ομοσπονδία, η οποία δυστυχώς είναι παθιασμένα διχασμένη. Τώρα οι μεν λένε ότι είναι οι σωστοί και οι άλλοι λένε ότι είναι αυτοί οι σωστοί. Θα ήθελα να πω δυο λόγια και για τους μεν και για τους δε. Πιστεύω ότι αυτοί που έκαναν τις εκλογές του πεζοδρομίου, όπως τις ονόμασαν, βιάστηκαν πάρα πολύ διότι ούτε τα οικονομικά τακτοποιήθηκαν, ούτε το ζήτημα των συλλόγων τακτοποίησαν, αλλά έκαναν τις εκλογές με σφραγίδες συλλόγους και με μόνο 58 συλλόγους. Οι άλλοι που κατά πρώτον έκλεισαν το Σταθάκειο, πράγμα που δεν έπρεπε να γίνει διότι το Σταθάκειο ανήκει σε όλους και όχι σε μερικούς, μετά ζητούν να τακτοποιηθεί το οικονομικό πρώτα. Επάνω σε αυτό το ζήτημα, το οικονομικό, θέλω να πω το εξής: Αυτόν τον καιρό συζητείται πάρα πολύ το ζήτημα της Ομοσπονδίας και εγώ πιστεύω όπως και ο πιο πολύς κόσμος ότι κανείς δεν έκλεψε χρήματα της Ομοσπονδίας και μάλιστα και εγώ αλλά και όλοι σχεδόν πιστεύουν ότι τόσο οι πρώην πρόεδροι αλλά και όλοι όσοι ανακατεύονται με την Ομοσπονδία πιστεύουμε ότι είναι τίμιοι άνθρωποι, οικογενειάρχες άνθρωποι, θρησκευόμενοι άνθρωποι και γενικά καθώς πρέπει, είναι όλοι τους αξιοπρεπέστατοι και τίμιοι πατριώτες.

Τώρα τι έγιναν τα χρήματα της Ομοσπονδίας που κατηγορούν κάποιοι ότι χάθηκαν; Ισως να δόθηκαν ανεύθυνα, ίσως να δόθηκαν επιπόλαια, ίσως να δόθηκαν με κάποιες γνωριμίες, ίσως να δόθηκαν χωρίς αποδείξεις, ίσως να μη μαζεύτηκαν και όλα όσα υπολόγιζαν, αλλά ποτέ πουθενά δεν τα έκλεψαν διότι όπως είπαμε όλοι όσοι ανακατεύονται με την Ομοσπονδία είναι αξιοπρεπέστατοι και πάρα πολύ έντιμοι άνθρωποι. Και γι’ αυτό εγώ θα έλεγα ότι για να προχωρήσει η Ομοσπονδία θα πρέπει το ζήτημα το οικονομικό να θεωρηθεί λήξαν, να προχωρήσει η Ομοσπονδία να βρει τους κανονικούς Συλλόγους και όχι σφραγίδες συλλόγους, να συνεργασθείτε όλοι μαζί και εάν είναι δυνατόν να διαγράψετε τα περασμένα και να κάνετε όλοι μαζί κανονικές και νόμιμες εκλογές.

Δημήτριος Γεωργόπουλος

Κουίνς, ΝΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρόσκληση του «Εθνικού Κήρυκα» την περασμένη Τρίτη για διαβούλευση πάνω στην πρόταση του απερχόμενου γενικού προξένου Νέας Υόρκης Κωνσταντίνου Κούτρα, περί ανάγκης συνεργασίας των διοργανωτών της Εθνικής Παρέλασης της 5ης Λεωφόρου του Μανχάταν με το ελληνικό δημόσιο και τον αμερικανικό και ελληνικό ιδιωτικό τομέα, ανοίγει το ομογενειακό «Κουτί της Πανδώρας».

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΒΙΝΤΕΟ

Τα Γεγονότα της Εβδομάδας από τον «Ε.Κ» με την Αννα Σαρηγιάννη (Βίντεο)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η δημοσιογράφος Αννα Σαρηγιάννη στο ειδικό εβδομαδιαίο βιντεομαγκαζίνο, στο οποίο παρουσιάζονται οι σημαντικότερες ειδήσεις της Εβδομάδας όπως τις κατέγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» μέσα από την έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική έκδοσή του και τις επεξεργάστηκε η συντακτική του ομάδα.

Μητσοτάκης: Ανοίγει ξανά τη Δευτέρα η Διώρυγα της Κορίνθου για τρεις μήνες (Βίντεο)

ΑΘΗΝΑ.Η Διώρυγα της Κορίνθου θα ανοίξει ξανά την Δευτέρα για τρεις μήνες για εξυπηρετηθεί η καλοκαιρινή κίνηση, μετά από ενάμιση χρόνο που διήρκεσαν οι εργασίες αποκατάστασης όπως δεσμεύθηκε η κυβέρνηση, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του το απόγευμα στη Διώρυγα της Κορίνθου, όπου εκτελούνται έργα αποκατάστασης.

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας